Ugrás a tartalomra

Tömegrendezvények miatt fokozott ellenőrzéseket tart a rendőrség a vármegyében

police.hu
Utoljára módosítva
2024. május 03. péntek 18:18
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai május 7-e és május 14-e között, fokozott ellenőrzéseket tartanak a vármegye egész területén.
Fotó: police.hu

A tervezett események jellegéből adódóan vármegyénk különböző közterületein egyszerre nagyobb tömeg megjelenése várható, ezért a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a vonatkozó rendeletek alapján fokozott ellenőrzést rendelt el az érintett településeken. 

Bodrogkeresztúr ad helyet május 7-e és május 14-e között egy vallási zarándoklatnak. A Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárverseny magyarországi futamai május 9-e és május 10-e között szintén a vármegyében zajlanak Tokaj és Kazincbarcika között.

A Miskolci Egyetemi Napok május 9-e és május 12-e, míg a Miskolc város napja rendezvénysorozat május 10-e és május 11-e között zajlik, továbbá a DVTK – FTC labdarúgó mérkőzést is május 11-én rendezik.

A rendezvények kapcsán ideiglenes útlezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani. Az ellenőrzés célja a rendezvényeken esetlegesen bekövetkező jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása - írja a police.hu.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!