http://minap.hu/miprog.php?prog.82
Krónika ()

Heti eseményösszefoglaló, válogatás az elmúlt héten forgatott híradós anyagokból. 
Adásba kerül: Minden héten vasárnap este 6-tól, 7-től, 8-től, valamint hétfőn reggel 6-tól, 7-től és 8-tól. 
Szerkesztő: Budai Gábor, Lőrinc Gábor 
Videotárban: 1635 db. videó található  

2014-08-31 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló ::
2014-08-24 20:00
Vasárnap
Krónika ( )
2014-08-24 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::
2014-08-24 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletSzeptembertől újabb rezsicsökkentés bulletLejárt a határidő - Salkaházi Sára Program bulletÚjra használatban a Kandó tér bulletKöltözik a Miskolci Semmelweis Kórházból a sebészet bulletKilőtték a térfigyelő kamerát bulletFogyasztóvédelem: 86 esetből 30 szabálytalanság bulletVége a nyári szünetnek az óvodákban bulletTankönyvcsekkek utólagos fizetése bulletUtolsó roham a papírboltokban bulletDiplomamentő program - már lehet jelenkezni bulletPótfelvételi bulletFelszentelték a Várkápolnát bulletÉvadnyitó a Miskolci Nemzeti Színházban
megnézem a teljes műsort
  bulletSzeptembertől újabb rezsicsökkentés
Szeptembertől újabb rezsicsökkentés lép hatályba. A villanyszámlán a múlt év őszihez képest 5,7 százalékkal kevesebb összeg szerepelhet. A rezsicsökkentésről szóló, februárban hozott törvény előírása szeptember 1-jén lép hatályba. A jogszabály szerin... (a45290 ::feltöltve: 2014-08-22 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletLejárt a határidő - Salkaházi Sára Program
Több mint 30 ezer nyugdíjas jelentkezett a Salkaházi Sára programba. A határidő múlt héten lejárt, de azok, akik nem tudták időben benyújtani a kérelmet, vagy ez után lesznek nyugdíjasok, azoknak december 31-éig még van idejük jelentkezni. A 10 ezer... (a45216 ::feltöltve: 2014-08-18 :: megszólalók: Koczák Szilvia,sajtószóvivő,Polgármesteri Hivatal;Kriza Ákos,polgármester,;Salkaházi Sára program információ: 46/512-703, 46/512-700/4190,, )
megnézem a videót  
  bulletÚjra használatban a Kandó tér
Vége a villamospótlózásnak a Selyemrét és a Tiszai pályaudvar között. Augusztus 20-án hajnalban már a Kandó térről indul az első villamos. Mindkét vágányt felújították a végállomáson. Az elöregedett, kopott síneket kicserélték, így biztonsággal haszn... (a45252 ::feltöltve: 2014-08-19 :: megszólalók: Singlár Zsolt,vezérigazgató,MVK Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletKöltözik a Miskolci Semmelweis Kórházból a sebészet
Szeptembertől a Megyei Kórházba működik a sürgősségi osztály. A Miskolci Semmelweis Kórházból felújítás miatt kell költöznie - a sürgősségi mellett - a sebészetnek, az urológiának és a belgyógyászati részlegnek is. Az áttelepülés csak ideiglenes, elő... (a45276 ::feltöltve: 2014-08-21 :: megszólalók: Csollák István,megbízott osztályvezető,Sürgősségi Betegellátó Osztály, MISEK;Tiba Sándor,főigazgató,MISEK )
megnézem a videót  
  bulletKilőtték a térfigyelő kamerát
Belelőttek az egyik térfigyelő kamerába Miskolcon. Az eset abban az utcában történt ahonnan korábban két családot kitelepítettek azért, mert nem fizették a lakbért. A szerződésüket pedig évekkel ezelőtt felmondta az önkormányzat. Hatodik utcai esethe... (a45270 ::feltöltve: 2014-08-21 :: megszólalók: Lajhó János,,;Vincze Csaba,igazgató,Miskolci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bulletFogyasztóvédelem: 86 esetből 30 szabálytalanság
Működési engedély nélkül dolgozó taxis, drágábban mért ital és problémás mérőeszközök – többek között ilyen esetekkel is találkoztak a Kormányhivatal ellenőrei. A fogyasztóvédők nyár eleje óta fokozottan ellenőrzik a turisták által kedvelt vend... (a45232 ::feltöltve: 2014-08-18 :: megszólalók: Jónás Gergely,tulajdonos,Frei Café Miskolc; Horváthné Szendrei Szilvia,felügyelőségvezető,Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal )
megnézem a videót  
  bulletVége a nyári szünetnek az óvodákban
Véget ért az óvodákban a nyári szünet. Négy hétig voltak zárva az intézmények, ez alatt a legtöbb helyen elvégezték a szokásos évi karbantartási munkákat. Az iskolákban ugyan még tart a nyári szünet, de sok helyen a tanárok már dolgoznak, elkezdtek k... (a45295 ::feltöltve: 2014-08-22 :: megszólalók: Zsiros Tünde,vezető,Százszorszép Óvoda;Mikitáné Újjobbágy Erzsébet,igazgató,Szabó Lőrinc Általános Iskola )
megnézem a videót  
  bulletTankönyvcsekkek utólagos fizetése
Pénteken ugyan lejárt a tankönyvcsomagok árának befizetési határideje, ám a szülők akár a tankönyvek átvételéig várhatnak a befizetést igazoló csekk bemutatásával. Aki azért mulasztotta el a pénteki határidőt, mert nem kapott csekket, az az iskolában... (a45237 ::feltöltve: 2014-08-18 :: megszólalók: Czunyiné Bertalan Judit,köznevelési államtitkár,;Sellei János,tankönyvfelelős,Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium )
megnézem a videót  
  bulletUtolsó roham a papírboltokban
Több tízezer forintba is kerülhet az iskolakezdés. Iskolatáskából, füzetekből is bőséges a kínálat a boltokban. Az áraknál ugyanakkor határ a csillagos ég. A papírboltokban duplájára nőtt a forgalom. Sokan idén is az utolsó pillanatokban rohannak a t... (a45292 ::feltöltve: 2014-08-23 :: megszólalók: Tóthné Varga Krisztina,,;Podhajeczky Anett,boltvezető,Franco Kisáruház;Bonyhai Attila,ügyvezető,Városház téri Papírbolt )
megnézem a videót  
  bulletDiplomamentő program - már lehet jelenkezni
Hétfő délutántól lehet regisztrálni a diplomamentő program tanfolyamaira. A programmal a kormány azoknak a fiataloknak a nyelvtanulását támogatja, akik már államvizsgáztak, de a nyelvvizsga még hiányzik a diplomájukhoz. Megyénkben eddig 690-en regisz... (a45245 ::feltöltve: 2014-08-19 :: megszólalók: Mátyás Anikó,vezető,Favorit Nyelviiskola;Fekete Sándor,tanulmányi referens,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletPótfelvételi
Egy hét múlva hirdetik ki a pótfelvételi ponthatárait. A felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat szeptember első napjaiban a felsőoktatási intézménytől kapják meg a leendő hallgatók. A pótfelvételin csak egy intézmény egy, ... (a45268 ::feltöltve: 2014-08-21 :: megszólalók: Fekete Sándor,tanulmányi referens,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletFelszentelték a Várkápolnát
Szent István ünnepén szentelték fel a megújuló Diósgyőri Vár kápolnáját. A kegyhely Nagy Lajos király lányáról, Szent Hedvig lengyel királynéról kapta a nevét, aki élete során sokat tett a katolizációért. Palánki Ferenc püspök szentelte fel 16. száza... (a45262 ::feltöltve: 2014-08-20 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Palánki Ferenc,egri segédpüspök,;Rostás László,főépítész,;Lovász Emese,régész, )
megnézem a videót  
  bulletÉvadnyitó a Miskolci Nemzeti Színházban
Kilenc hónap, kilenc dráma – Shakespeare így lesz jelen egész évben Miskolcon. Megnyitotta idei évadát a Miskolci Nemzeti Színház. A Szentivánéji álom, a IV. Henrik és a Rómeó és Júlia is színpadra kerül. Shakespearen kívül pedig itt lesz a Víg... (a45278 ::feltöltve: 2014-08-21 :: megszólalók: Brassai Tóth János,színművész,;Jancsó Dóra,színművész,;Kiss Csaba,igazgató,Miskolci Nemzeti Színház )
megnézem a videót  
2014-08-17 20:00
Vasárnap
Krónika ( )
2014-08-17 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::
2014-08-17 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletÚjabb fészekrakót lakoltattak ki bulletÚjabb munkahelyek a Rendészetnél bullet400 új embert vesz fel a Waberer’s bulletFizetési problémák a tejgyárban bulletTapolcai építkezés bullet12 milliárd kellene a Holcim elindításához bulletTávhővezeték építés a Szentpáli utcában bulletFakivágások Miskolcon - minden esetben pótolják bulletHelyreállították a bencés monostort bulletIdegenforgalmi szezon értékelés bulletGyümölcsöstermés eső után bulletBúzaszentelés a Magyarok Kenyeréhez bulletMiskolcon is elkészül az országtorta
megnézem a teljes műsort
  bulletÚjabb fészekrakót lakoltattak ki
Újabb fészekrakókat költöztettek ki Miskolcon. Most nem az Avason, hanem Diósgyőrben vett át egy újabb lakást az önkormányzat, miután a végrehajtó kilakoltatta a családot. Év végére az összes fészekrakós lakás jogi eljárását lezárják, így jövőre pont... (a45101 ::feltöltve: 2014-08-11 :: megszólalók: Tyukodi Imréné,,;Novák Józsefné,elnök,Váralja Lakásszövetkezet;Schweickhart Gyula,polgármesteri biztos, )
megnézem a videót  
  bulletÚjabb munkahelyek a Rendészetnél
Hajléktalan tanyát számolt fel az önkormányzati rendészet az Avas Ruzsin felőli oldalán. Olyan fiatalokat is találtak itt, akik a Gyermekvárosból szöktek meg. A rendészek éjjel nappal járőröznek Miskolcon, létszámuk folyamatosan bővül. Jelenleg több ... (a45183 ::feltöltve: 2014-08-15 :: megszólalók: Vincze Csaba,igazgató,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Vincze Csaba,igazgató,Miskokci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bullet400 új embert vesz fel a Waberer’s
Négyszáz sofőrrel bővíti létszámát, ezáltal növeli a pilóták pihenési idejét a Waberer’s. A munkahelyteremtés 1300 új szerelvény beszerzésével valósul meg. A fejlesztés a miskolci székhelyű Waberer’s-Szemerey Kft.-nél 50-60 új munkatárs a... (a45190 ::feltöltve: 2014-08-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFizetési problémák a tejgyárban
Hónapok óta késnek a fizetésekkel a miskolci tejgyárban. A cég egyik dolgozója azt mondja, semmilyen tájékoztatást nem kapnak az üzem vezetőitől, hogy miért csak egy részét utalják át a havi béreknek. Arról sem mondanak semmit az alkalmazottaknak, h... (a45131 ::feltöltve: 2014-08-12 :: megszólalók: Budai László,,;Kereki Gergely,, )
megnézem a videót  
  bulletTapolcai építkezés
A tapolcaiak türelmét kéri a Városháza a régi strand melletti építkezés és útszűkületek miatt. A területen az új uszodához vezető távhővezetéket fektetik, ezért nehezebb most közlekedni Miskolctapolcán.... (a45164 ::feltöltve: 2014-08-14 :: megszólalók: Lukács Barnabás,,; Rostás László,főépítész, )
megnézem a videót  
  bullet12 milliárd kellene a Holcim elindításához
Már négyszáz munkás jelentkezett eddig a Hejőcsabai Cementgyárba. A jelentkezők fele korábban is ott dolgozott. A termelés beindításához, és a folyamatos működéshez 340 főre van szükség. A HCM 1890 Kft. ügyvezetője szerint még idén megindulhatnak a g... (a45149 ::feltöltve: 2014-08-13 :: megszólalók: Kálmán János,ügyvezető,HCM 1890 Kft. )
megnézem a videót  
  bulletTávhővezeték építés a Szentpáli utcában
A Magyar Posta és a Magyar Telekom épülete is rákapcsolódik a távhőre Miskolc belvárosában. A beruházás csaknem 140 millió forint pályázati támogatásból valósul meg. A munkálatok idejére a Horváth Lajos utcát teljesen lezárják, a Szentpálin és a Kazi... (a45155 ::feltöltve: 2014-08-13 :: megszólalók: Kovács Tamás,szolgáltatási igazgató,MIHŐ Kft.;Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletFakivágások Miskolcon - minden esetben pótolják
Egyre több az elöregedett fa Miskolcon. Ezek mind veszélyesek, ezért ki kell vágni azokat. Naponta mintegy 10-20 ilyen fát vágnak ki, amelyeket minden esetben szakemberek jelölnek ki. A Városgazda Kft. a társasházas övezetekben a lakók írásos beleegy... (a45159 ::feltöltve: 2014-08-14 :: megszólalók: Szőke Mária,,;Csorba Zoltán,zöldterület-gondozási vezető,Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletHelyreállították a bencés monostort
Helyrehozták a Miskolc nemzetség temetkezési helyét és nemzetségi templomát Tapolcán. A Barlangfürdő mellett megtalált monostor falait - az eredetihez hasonlóan - faragott bogácsi kövekkel pótolták. Erre azért volt szükség, mert régen a tapolcaiak kő... (a45174 ::feltöltve: 2014-08-15 :: megszólalók: Rostás László,főépítész,Miskolc )
megnézem a videót  
  bulletIdegenforgalmi szezon értékelés
Kedvelt turisztikai célpont Miskolc. A szállodákban egyre több a belföldi vendég, a fürdőket pedig a miskolciakon kívül sok külföldi keresik fel. Az év első felében csaknem 22 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma Miskolcon.... (a45123 ::feltöltve: 2014-08-12 :: megszólalók: Bodnár László,főmérnök,Miskolci Turisztikai Kft.;Ostorházi Imre,értékesítési igazgató,Calimbra Wellness Hotel;Nagy Júlia,TDM menedzser,Midmar Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletGyümölcsöstermés eső után
Nem tesz jót a sok eső a mezőgazdaságnak. Korábban az aratást nehezítette a szeszélyes nyári időjárás, de a gyümölcsösökben is sok a kár. A csapadékos idő miatt nehéz permetezni pedig nagy szükség lenne rá, mivel az enyhe telet túlélték a kártevők. ... (a45163 ::feltöltve: 2014-08-23 :: megszólalók: Batári Sándorné,gazdálkodó,;Berta Béla,igazgató, Földművelésügyi Igazgatóság, B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal )
megnézem a videót  
  bulletBúzaszentelés a Magyarok Kenyeréhez
A Magyarok Kenyerének alapanyaga lesz Miskolc búzája is. A kenyér, amelyet augusztus 20-ra sütnek meg Mohácson, a nemzeti összetartozást, a szolidaritást jelképezi. Miskolc város búzáját ma ünnepségen szentelték meg a történelmi egyházak képviselői.... (a45187 ::feltöltve: 2014-08-15 :: megszólalók: Atmo: egyházi áldás,,;Molnár Attila,ügyvezető,Miskolci Agrokultúra Kft.;Pfliegler Péter,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMiskolcon is elkészül az országtorta
Idén is elkészítik Miskolcon augusztus 20-ra az országtortát. A Somlói revolúció torta díjnyertes receptjét egy székesfehérvári cukrászmester álmodta meg. Az ország tortájának 2007 óta van hagyománya.... (a45148 ::feltöltve: 2014-08-15 :: megszólalók: Horváth Tamás,,;Deme Tímea,eladó,Kisgergely Cukrászda;Körmöci Attila,cukrász,Kisgergely Cukrászda )
megnézem a videót  
2014-08-10 20:00
Vasárnap
Krónika ( )
2014-08-10 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::
2014-08-10 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletNyomortelepet bontottak a Martin-kertvárosban bulletKilakoltatás bulletSátrakat állított a CNÖ bulletSegítség az Avason bulletSikeres a Salkaházi Sára Program bulletÉpül a Takata miskolci gyára bulletMiskolciakkal épül a Takata és a Tapolcai strand bulletOlcsóbbak idén a tankönyvek bulletIskolakezdés - Tanszerek bulletKörözött személy elfogása bullet2 új DACIA a Miskolci Önkormányzati Rendészetnél bulletA megye legnagyobb kalandparkja épül Miskolcon
megnézem a teljes műsort
  bulletNyomortelepet bontottak a Martin-kertvárosban
Markolóval bontottak el Miskolcon egy városi tulajdonban lévő társasházat. A borsodi megyeszékhely Martin-kertváros városrészében ez volt az utolsó nyomortelep. A városvezetés májusban fogadta el azt a rendeletét, ami a lepusztult ingatlanok felszámo... (a45080 ::feltöltve: 2014-08-08 :: megszólalók: Koklucz József,,;Balogh László,,;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletKilakoltatás
Sátrakat állított a Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a számozott utcákban és a Szent István téren, tiltakozva az önkormányzat telepfelszámolási politikája és a héten történt kilakoltatások ellen. A cigányvezetők azt mondják napokig ott lesznek a téren... (a45046 ::feltöltve: 2014-08-06 :: megszólalók: Kottman Dezső,létesítmény üzemeletetési irodavezető,MIK Zrt.;Horváth Aladár,elnök,Roma Polgárjogi Mozgalom;Soós Attila,szóvivő,miskolci Fidesz-KDNP frakció )
megnézem a videót  
  bulletSátrakat állított a CNÖ
A számozott utcák és a Szent István tér után a Diósgyőri Stadion melletti füves területen is sátrakat állított a helyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, tiltakozva a kilakoltatások és az önkormányzat nyomortelep felszámolási politikája ellen. A szerve... (a45063 ::feltöltve: 2014-08-07 :: megszólalók: Mák József,,;Leskovics Sándorné,,;Váradi Gábor,elnök,Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat; Soós Attila,szóvivő,miskolci Fidesz-KDNP frakció )
megnézem a videót  
  bulletSegítség az Avason
Hamarosan elindul az avasi szociális program. Az önkormányzat és a Jelenlét az Avasi lakótelepen Konzorcium azokban a lakóházakban lesz jelen, ahol a fészekrakók a legnagyobb károkat okozták. A programban nyolc háztömb vesz részt, olyanok, amelyeket ... (a45002 ::feltöltve: 2014-08-04 :: megszólalók: Bogdán Jánosné,,;Schweickhardt Gyula,polgármesteri biztos,;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletSikeres a Salkaházi Sára Program
Már több mint 15 ezer nyugdíjas jelezte, hogy részt szeretne venni a Salkaházi programban. Miskolc képviselőtestülete júniusban döntött a program létrehozásáról. A városháza több tízezer 60 év feletti miskolci részvételére számít, akiknek szeptem... (a45017 ::feltöltve: 2014-08-05 :: megszólalók: Kiss János,a Fidesz-KDNP képviselőcsoport vezetője, )
megnézem a videót  
  bulletÉpül a Takata miskolci gyára
Már az üzemcsarnok belső falai épülnek a Takata gyárában. A több mint 60 ezer négyzetméteres terület kialakítása az ütemtervnek megfelelően halad. A termelés ősszel kezdődhet, az új gyár több mint 1000 miskolci foglalkoztatását biztosítja. ... (a45018 ::feltöltve: 2014-08-05 :: megszólalók: Martin Haupt,épületüzemeltetési, munkavédelmi igazgató,Takata;Vargay Balázs,építési mérnök,Takata )
megnézem a videót  
  bulletMiskolciakkal épül a Takata és a Tapolcai strand
Több mint 400 miskolcinak nyújt munkát a Tapolcai strandfürdő és a Takata miskolci gyárának építése. Mindkét beruházásnál miskolci alvállalkozók is dolgoznak. A munkálatok jó ütemben haladnak, a strandfejlesztés első üteme várhatóan augusztus végére,... (a45064 ::feltöltve: 2014-08-07 :: megszólalók: Balázs István,ügyvezető,Bükk Közmű Kft.;Csuha Attila,projektvezető,Lanaxis Kft.;Horváth József,projektigazgató,ZÁÉV Építőipar Zrt.;Molnár Tamás,ügyvezető,Sport-Bau Trade Kft.;Szabó Dániel,műszaki igazgató,Market Építő Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletOlcsóbbak idén a tankönyvek
Miskolcra, a Szabó Lőrinc Általános Iskolába érkeztek meg elsőként a névre szóló könyvcsomagok. Idén 20 százalékkal olcsóbbak tankönyvek. Átlagosan 11 ezer forintba kerül egy tankönyvcsomag a családoknak. A könyvtárellátó szerint tanévkezdésre minde... (a45044 ::feltöltve: 2014-08-06 :: megszólalók: Arany Tamás,igazgató,Könyvtárellátó Nonprofit Kft.; Kriza Ákos,polgármester,; Czunyiné Bertalan Judit,köznevelési államtitkár, )
megnézem a videót  
  bulletIskolakezdés - Tanszerek
Sok szülő már megkezdte a tanszerek vásárlását. Többen az akciókra vártak, bár az árak nem változtak sokat tavaly óta. A rohamra a papír-írószerek és a nagyáruházak is felkészültek. Az elsősök csomagja akár 30 ezer forintba is kerülhet, és erre jön m... (a45008 ::feltöltve: 2014-08-04 :: megszólalók: Atmoval kezdődik,,;Lövei Milán,,;Löveiné Tímea,,;Kardosné Réka Ágnes,,;Koleszár ferenc,áruházigazgató,Auchan Borsod )
megnézem a videót  
  bulletKörözött személy elfogása
Lyukóban bujkált, de az önkormányzat rendészei megtalálták azt a 36 éves férfit, akit lopás miatt ítéltek el. A férfi börtönbüntetést kapott, de nem vonult be, hanem Lyukóban bújt el. A mezőőrök segítségével a rendőrök a dűlő lehetséges menekülési út... (a45066 ::feltöltve: 2014-08-08 :: megszólalók: Révész Ádám,rendész,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Gaskó Bertalan,sajtószóvivő,B.-A.-Z Megyei Rendőr-főkapitányság;Vincze Csaba,igazgató,Miskolci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bullet2 új DACIA a Miskolci Önkormányzati Rendészetnél
Két újabb DACIA Duster autót kapott a Miskolci Önkormányzati Rendészet. Ezzel az eddiginél is hatékonyabbá válhat a szervezet tevékenysége. A járművek kulcsait Kriza Ákos polgármester adta át Vincze Csabának a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetőj... (a45053 ::feltöltve: 2014-08-07 :: megszólalók: Vincze Csaba,igazgató,Miskolci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bulletA megye legnagyobb kalandparkja épül Miskolcon
A megye legnagyobb kalandparkja épül a Kemény Dénes Uszoda mögötti területen. Összesen csaknem 3 hektáron, 36 pályán lehet majd a fák között mászni, siklani és függeszkedni. A szabadidőpark fő látványossága az a 140 méter hosszú lesikló pálya lesz, a... (a45011 ::feltöltve: 2014-08-07 :: megszólalók: Szász László,ügyvezető igazgató,Miskolci Sportcentrum Kft. )
megnézem a videót  
2014-08-03 20:00
Vasárnap
Krónika ( )
2014-08-03 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::

FRISS VIDEOHÍREK

Fábián Kristóf ötödik lett a muai thai VB-n
Sporthírek 2014-08-26 (00:01:47)
A magyar bajnokság megnyerésének köszönhetően, immár miskolci tagja is van a magyar muai – thai válogatottnak. Az MVSC tehetsége, Fábián Kristóf a nemzeti csapat tagjaként vett részt a Malajziában megrendezett világbajnokságon, ahol rögtön az első világversenyén, az előkelő ötödik helyen zárt.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:42:48
megszólalók: Fábián Kristóf,,MVSC;Láng Zoltán,thai boksz szakosztályvezető,MVSC

A DVTK Vénusz nagypályás Magyar Kupa győzelme
Sporthírek 2014-08-26 (00:01:42)
Sikerrel kezdte meg szereplését a női labdarúgó Magyar Kupában, a DVTK Vénusz. A futsal magyar bajnoki aranyat is szerző miskolci együttes fő profilja a továbbiakban is a teremjáték marad, ám ennek ellenére magabiztos, 6-0 arányú győzelmet értek el Jászberény nagypályás csapata ellen.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:41:18
megszólalók: Sárréti Géza,edző,DVTK Vénusz

A fiataloké a Ligakupa szereplés
Sporthírek 2014-08-26 (00:01:42)
A Pécs – DVTK bajnoki mérkőzés után kiírták a labdarúgó Ligakupa 2014 – 15. évi csoportbeosztását.. A Diósgyőr, a Ligakupa címvédőjeként, a Cegléd, a Szolnok és a Nyíregyháza társaságában kezdi meg szeptember másodikán a csoportküzdelmeket. A nemsokára kezdődő Ligakupa szerepléssel kapcsolatban a klubvezetés számára talán a címvédésnél is fontosabb, a fiatalok szerepeltetése.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:40:28
megszólalók: Tomislav Sivic,vezetőedző,DVTK

Cseh vendégek Miskolcon
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:01:33)
Ma már tovább is futottak a Visegrádi Négyek Futás cseh résztvevői. A 12 futó Miskolcot elhagyva Kassa felé folytatják útjukat majd Katovicze érintésével érkeznek meg Osztravába. Miskolcon még arra is volt idejük és energiájuk, hogy megajándékozzák a gyermekvédelmi központ lakóit.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:38:41
megszólalók: Jaroslav Hrabuska,amatőr maratonfutó,;Bajnokné Németh Mária,szakmai vezető,Gyermekvédelmi Központ, Miskolc;Zsiga Marcell,alpolgármester,

Jelzőlámpák felújítása
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:00:01)
Rendőrök irányítják a forgalmat csütörtökig a hármas számú főúton. A Vörösmarty és a Király utca kereszteződésénél, valamint az Interspar előtti gyalogátkelőhelynél a jelzőlámpákat újítják fel. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fokozott óvatosságot kér a közlekedőktől.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:36:34
Gólyatábor a Miskolci Egyetemen
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:02:16)
Megérkeztek a gólyák a Miskolci Egyetemre. A csütörtökig tartó táborra több mint félezer elsős jelentkezett. A Gólyatábor hivatalos megnyitóján Miskolc polgármestere is részt vett, aki elmondta, számít az itt végzett szakemberekre, de a város is segíti őket. Kiemelte, hogy azok az egyetemisták, akik Miskolcon maradnak, nem csak munkát, de lakást is kapnak.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:36:14
megszólalók: Magyar Helga,,;Jedlicska Tibor,elnök,Miskolci Egyetem, Hallgatói Önkormányzat;Torma András,rektor,Miskolci Egyetem;Kriza Ákos,polgármester,

Labdák ajándékba
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:01:05)
Labdát kaptak és a diósgyőri Barczi Dáviddal is focizhattak azok a gyerekek, akik segítettek a Jezsuita Gimnázium melletti salakos futballpálya rendbetételében. Nem csak a pályát újították fel, hanem a környezetét is.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:35:52
megszólalók: ATMO,,;Barczi Dávid,középpályás,DVTK;Kozma Istvánné,önkormányzati képviselőjelölt (Fidesz-KDNP),

Évadnyitó társulati ülés a Szimfonikusoknál
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:01:29)
Kreatív műsortervvel készül a Miskolci Szimfonikus Zenekar az új évadra. A társulati ülésen a két új vezető elmondta: több vidéki koncertjük is lesz, de fellépnek majd a fővárosi Zeneakadémián is. A Miskolci Szimfonikus Zenekar az új évadban augusztus 30-án a diósgyőri vár átadásakor zenél majd újra együtt.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:34:13
megszólalók: Gál Tamás,művészeti vezető,Miskolci Szimfonikus Zenekar;Szászné Pónuzs Krisztina,cégvezető,Miskolci Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft.

Egressy Béni bicentenárium
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:01:54)
Egyhetes hangversenysorozattal, emléktábla-avatással és könyvbemutatóval ünnepelik a kétszáz éve született Egressy Béni zeneszerzőt Miskolcon. Az első koncert hétfőn este kezdődött a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:33:26
megszólalók: Flach Antal,főszervező,Miskolci Kamarazenei Nyár;Prókai Margit,igazgató,II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár;Kiss Gábor,alpolgármester,

A Tetemváron ellenőriztek
Miskolc Ma 2014-08-26 (00:01:23)
Újra visszatértek a Tetemvárra a rendészek, mezőőrök, rendőrök, a gyámügy, a szociális osztály, és az ÉMÁSZ munkatársai. A razzián mintegy harminc egyenruhás vizsgálta át a környéket. A Miskolci Önkormányzati Rendészet célja, hogy javuljon a közbiztonság.
videó feltöltve: 2014-08-26 19:31:32
megszólalók: Csörsz Erzsébet,,;Vincze Csaba,igazgató,Miskolci Önkormányzati Rendészet


még több videohír...