Ugrás a tartalomra

Állon legyintette egy kisnyugdíjas Márki-Zay Pétert egy utcafórumon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. február 05. szombat 09:25
Motoros mopedjével odagurult a néni az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltjéhez, durva szavakat vágott hozzá, majd ütött is egyet…

Márki-Zay Péter Orosházán tartott utcafórumot pénteken Szabó Ervin ellenzéki országgyűlési képviselőjelölttel. Ekkor az egyik résztvevő váratlanul a miniszterelnök-jelölt elé került, szidalmazta, majd egy ponton enyhén állon ütötte őt – a jelenetet az Oroscafe kamerája rögzítette.

A fórumról készült videón az látszik, hogy miközben Márki-Zay az orosházi ellenzék helyzetéről beszél, egy rokkantnyugdíjas asszony motoros mopedjével odahajt Márki-Zay elé, megfenyegeti, és végül enyhén meg is üt őt. A nő azt mondja a felvételen, hogy Márki-Zay alázza a rokkant és öregembereket.

A miniszterelnök-jelölt később a nő elé tartotta a mikrofont, de ő nem akart beleszólni. Márki-Zay ezek után annyit mond: „Most már tudják, miről szól ez a választás.”

Márki-Zay Péter a fórumot követően azt írta Facebook-oldalán, hogy „ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda, akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború”.

A miniszterelnök-jelölt szerint „dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot. Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk”.

Az eset itt is megtekinthető:

További hírek

Olvasnivaló