Ugrás a tartalomra

Átment a piroson, elütötte a villamos

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 06. kedd 15:14
A Villanyrendőr magasságában kelt át szabálytalanul egy hölgy a síneken. A villamos már nem tudott időben fékezni. Lezárásra, elterelésekre számíthatnak a Villanyrendőr környékén közlekedők.

Kedden, 13.55-kor történt a baleset, aminek következtében áll a villamosforgalom és a Kazinczy felől érkező buszforgalmat is elterelik. A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának helyszínre érkező kollégái vizsgálják az eset körülményeit. Az elsődleges információk szerint egy hölgy kelt át szabálytalanul, a lámpa tiltó jelzését figyelmen kívül hagyva a síneken, az érkező villamos pedig elsodorta. A balesetben a nő fejsérülést szenvedett – azt még nem tudni, hogy a sérülés mennyire súlyos.

Baleset miatt a Szinvapark/Centrum és a Malomszög utca megállóhely között mindkét irányban villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek.
A 14-es, 28-as, 34-es, 35-ös, 35R-es, 43-as, 44-es és 280-as számjelzésű autóbuszok terelt útvonalon közlekednek. - írta az eset kapcsán az MVK.

Az utóbbi napokra jellemző hőség befolyásolhatja az ítélőképességünket is: hajlamosak vagyunk kevésbé megfontolt, hirtelen döntéseket hozni. Fontos, hogy legyen nálunk folyadék, ha elmegyünk otthonról, és a buszra, villamosra árnyékban várakozzunk! Mindezek mellett fokozottan törekedjünk arra, hogy biztonságos módon, kellő körültekintéssel közlekedjünk!
 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!