Ugrás a tartalomra

Befejezi zenei pályafutását Sinéad O'Connor

MTI
Utoljára módosítva
2021. június 07. hétfő 13:15
Az ír popénekes még egy albumot megjelentet jövőre, ezután a lemezkészítéstől és a turnézástól is visszavonul.
Az ír popénekes 2018-ban tért át a muszlim vallásra.

Sinéad O'Connor ír popénekes bejelentette, hogy befejezi zenei pályafutását, 2022-re ígért albuma lesz az utolsó - írta a The Hollywood Reporter.

"Negyven éve tart az utam. Itt az idő, hogy föltegyem a lábam, és más álmaimat váltsam valóra - írta az énekes-dalszerző a hétvégén a Twitteren.
    
Visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől - ezt egy pénteki tweetjében közölte, amelyet a hétvégén számos bejegyzés is követett. A Billboard zenei magazin kérdésére O'Connor szóvivője megerősítette a bejelentést.
    
"Megöregedtem és elfáradtam. Az NVDA lesz az utolsó albumom, aztán nincs több turné vagy promóció" - tette hozzá a No Veteran Dies Alone című lemezre utalva.
    
Az 54 éves énekesnő karrierje során 10 albumot adott ki, leghíresebb felvétele, a Nothing Compares 2 U 1990-ben vezette a Billboard Hot 100-as sikerlistáját.
    
Gyerekkoráról, zenei utazásáról és mentális betegségével folytatott harcáról szóló visszaemlékezései nemrég jelentek meg Rememberings címmel.

Sinéad O'Connor 1990-ben dolgozta fel Prince a Nothing Compares 2 U című dalát, amivel azonnal a slágerlisták élére ugrott, és egyből világszinten elismert énekesnővé vált:

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!