Ugrás a tartalomra

A biciklikormány és a KRESZ a két biztos kapaszkodó

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 04. szerda 18:10
Szerdán a Miskolci Rendvédelmi Technikumban két kerékpáros vetélkedőben, a XXIX. Kerékpáros Iskola Kupában és a „Ki a mester két keréken?” elnevezésű közlekedési versenyben is bizonyíthatta az általános iskolás korosztály, miként gurul túl az aszfalton fellelhető nehézségeken. 
Képgaléria: Juhász Ákos

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett XXIX. Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjére egy fiút és egy lányt neveztek be a borsodi kapitányságok. Akit egyetlen jelzőtábla, útburkolati jel és közlekedő gépjármű sem zökkentett ki a bicaj nyergéből, könnyen a hamarosan Jakabszálláson megrendezendő országos fináléban találhatja majd magát.

A megye minden pontjáról érkeztek bringás gyerekek: 20-20 versenyző indult a két kategóriában

A „Ki a mester két keréken?” miskolci előválogatója hamarosan Egerben folytatódik. A tét nem kevesebb, minthogy eldőljön, kik képviselik hazánkat az FIA Európai Közlekedésbiztonsági Verseny nemzetközi döntőjén.

A felső tagozatosoknak tartott események kapcsán Bagi István rendőrezredes, a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium igazgatója elárulta: a megmérettetés célja kettős, amennyiben a KRESZ ismeretére támaszkodó elméleti feladatok megoldásán túl az ügyességi pályák teljesítésére és a technikai felkészültségre is fel kívánják hívni a figyelmet egy-egy ilyen alkalom során. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!