Ugrás a tartalomra

Bizarr manőverrel portalanította a sávelválasztót az ittas sofőr az M3-ason (Videóval)

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 04. csütörtök 09:03
Nemrég az M3-as autópálya káli szakaszán rögzítette a Magyar Közút egyik forgalomfigyelő kamerája, ahogy egy autós letarolja a belső sáv szalagkorlátját, majd onnan átcsapódik a leállósávba és onnan vissza a belsőbe.

 

Csodával határoson módon két arra haladó autóson éppen megúszta az ütközést. Mint kiderült, a balesetet szenvedett jármű vezetője ittas volt.

- Ez egy ékes példája annak, hogy milyen komoly baleseti tényező az ittasság, amellyel nemcsak magukat, hanem a többi közlekedőt is komoly veszélynek teszik ki az ilyen járművezetők - írja a közútkezelő, aki ezzel a videóval szeretné felhívni a figyelmet, hogy az autósoknak minden esetben dönteni kell: isznak vagy vezetnek.

Viszont volt pozitív része is a történetnek: a baleset után azonnal megállt egy jármű, a sofőr kitette a vészvillogót, az elakadásjelző háromszöget és irányította a forgalmat. Mindezt nagyon profin tette, ugyanis egy szolgálaton kívüli rendőr volt az illető, aki azonnal szolgálatba helyezte magát, ezért is volt rajta hatósági mellény. A gyors reagálásával a többi szakember kiérkezéséig segítette a közlekedőket, így nem történt további baleset a helyszínen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!