Ugrás a tartalomra

A Bon-Bon együttessel ünneplik Mozart születésnapját Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 04. kedd 11:31
Igazán különleges koncerttel készül 2022 januárjában a Miskolci Szimfonikus Zenekar. (Támogatott tartalom.)

A Mozart & Bon-Bon Symphonic esten a népszerű klasszikus és popzene találkozik majd, egészen fantasztikus összeállításban. 

Filmfónia 1-2, FeelHarmonic Love, Hooligans Symphonic, Mesefilmfónia, Klazz koncertek, Musical és Miskolc Symphonic csak, hogy a legismertebbeket említsük …– Már megszokhatta a közönség, hogy a Miskolci Szimfonikus Zenekar minden évben készül valamilyen különleges, rendhagyó koncerttel a közönségnek. 2022-ben az igényes popzene találkozik majd a klasszikus zene krémjével a január 27-i Mozart & Bon-Bon Symphonic koncerten. 

– 2020-ban a 25 éves Bon-Bon együttessel együtt ünnepeltük volna a kerek születésnapjukat, majd 2021 márciusában terveztük közösen köszönteni a hölgyeket. Immáron harmadik nekifutásra január 27-én végre megvalósulhat a Bon-Bon Symphonic koncert, s ha már Mozart születésnapjára esik a dátum, hát róla sem feledkezünk meg a műsorban. Így valóban elmondható, hogy a klasszikus és könnyűzene kedvelői egyaránt jól érezhetik majd magukat ezen az estén! – mondta Handa Eszter, az együttes kommunikációs menedzsere. 

A koncerten a legnépszerűbb Mozart operákból hallhat majd részleteket a közönség, majd a Bon-Bon együttes legismertebb dalai szólalnak meg szimfonikus zenekari kísérettel. 


Műsoron:
Mozart legismertebb alkotásai és hamisítatlan Bon-Bon slágerek
MISKOLCI SZIMFONIKUS ZENEKAR
a BON-BON zenekar:
Szolnoki Péter - ének, fuvola
Török Tamás - basszusgitár
Szentmihályi Gábor - dob 
Kozma Tamás - gitár 
Demko Gergő - zongora 
Vezényel: Szabó-Sipos Máté
    

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!