Ugrás a tartalomra

Büszkék vagyunk Rád, Csiszi!

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. november 22. hétfő 15:07
A miskolci Csiszár István nyerte meg az idei Sztárban sztár leszek című tehetségkutató műsort. Majka mentoráltja olyan biztatást kapott a zsűritől, amiből lehetett érezni, ezt a játékot neki találták ki.
Forrás: facebook.com

Nyolc héten át tartott az a megmérettetés, amin Csiszár István miskolci születésű énekes részt vett. Hétről hétre láthattuk sztárok bőrébe bújva. Olykor ki is mondták a zsűritagok, hogy egyetlen pillanatra sem esett ki a szerepeiből, a megformált figurákat az alapjaiktól tökéletesen építette fel. Végül azonban a közönség döntött, aki megszerette a negyven feletti fiatalembert, aki elmondása alapján ma még nincs eszénél. – Nem számítottam rá, hihetelen volt, lesokkolódtam. Éjszaka persze nem aludtam, mert ünnepeltünk, mára pedig teljesen kiengedtem. Most Sopronban vagyok a családommal, jöhet a punnyadás. Nem forog az agyam a terveimen, még kerek, egész mondatokat sem tudok gyártani jelen pillanatban – szabadkozott az énekes, aki a műsorban megformálta Korda Györgyöt, Chert, Ákost, Billy Idol, végül pedig Freddie Mercury és Zámbó Jimmy végtelenségig ismert karakterével lépett színre, amiben tökéleteset alkotott. 

Csiszár István tehát végre felkerült a magyar énekesek palettájára is, és nemcsak külföldön kell majd színpadra lépnie, amit egyébként ugyanolyan alázattal szeretett, mintha csak itthon lett volna. 

Remélhetőleg a Győri Nemzeti Színház mellett már több tévés szereplése is lesz, és nemcsak a Musical és Miskolc című gála keretén belül lép majd fel a miskolci Művészetek Házában, ahogyan ezt teszi már évek óta.  A minap.hu hasábjain biztosan megtalálhatja őt a későbbiekben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!