Ugrás a tartalomra

Csokival mondták el…

Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 19:10
A visszatérő turizmus örömére exkluzív csokoládékkal örvendeztette meg a város szállodáit és éttermeit a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület.
Fotó: Juhász Ákos

A miskolci önkormányzat segítségével és saját tőke bevonásával készíttetett édességeket az egyesület képviselői péntek délután osztották szét tagjaik között.

– A pandémia után úgy döntöttünk, hogy egy akcióval kapcsolódunk a nyitáshoz – taglalta Szendrei Mihály, a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület elnöke. – Nemcsak a vendéglátóhelyek szenvedtek el veszteségeket, a korlátozásokkal a vendégeinknek is meg kellett küzdeniük, hisz’ nem jöhettek hozzánk – tette hozzá.

– Ahogy a színpadon álló művészek közönség nélkül, úgy a szállás- és vendéglátóhelyek működése is értelmetlen vendégek nélkül – fejtegette.

Az egyesületi elnök kinyilvánította: a lezárásokat követően tárt karokkal várták az idelátogatókat, így rendkívül örültek annak, hogy a vendégek visszatérhettek hozzájuk – most pedig mindennek kifejezéseképpen az üdvözlőszöveggel ellátott csokoládékat amolyan szuvenírként ajándékozzák oda nekik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!