Ugrás a tartalomra

Díjat kapott a Györgytea miskolci boltja

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 24. szerda 15:09
Hangulat, berendezés, barátságos fizetési lehetőségek, szakértő kiszolgálás – többek között ezen szempontokat értékeli a Visa Boltok Boltja verseny, amelynek legfrissebb díjazottja a Györgytea miskolci boltja.
Fotók: Györgytea

A Visa Boltok Boltja 2023 márciusában a gyógyteákat forgalmazó Györgytea miskolci boltjának ítélte oda a rangos elismerést – közölte szerkesztőségünkkel a cég.  Mint azt írják: a verseny szervezői szerint az üzlet nagyszerűen egyesíti a klasszikus patikák és a modern kiskereskedelmi boltok hangulatát. Egyedi, kiemelkedő színvonalú a design és magas minőségű, természetességet közvetítő a berendezés. A kiadványokat és prospektusokat kényelmes fotelekben tanulmányozhatja a vásárló, miközben megkóstolhat „Egy korty egészség”-et, ami az éppen aktuális tea ajánlatuk.

A megtisztelő díjat Lopes-Szabó Zsuzsa, a Györgytea ügyvezetője vette át, a miskolci kollégákkal együtt. „Nagyon büszkék vagyunk a miskolci boltunkra és a nekünk ítélt díjra. Jó érzés, hogy az a nagy körültekintés és igényesség, amivel a boltjainkat kialakítjuk és berendezzük, másoknak is tetszetős és értékes” – mondta az ügyvezető.
Lopes-Szabó Zsuzsa azt is kiemelte, hogy a Györgytea boltjaiban a teakóstolás mellett képzett szaktanácsadó kollégák is várják a vevőket ingyenes tanácsadással.  „Az itt dolgozó kollégák többsége még Gyuri bácsitól tanulta a fitoterápia alapjait és azóta is rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, folyamatosan fejlesztve tudásukat. Bármilyen kérdéssel szívesen állnak a betérők rendelkezésére.” 

A Magyarországon 2022-ben indult Visa Boltok Boltja verseny célja, hogy inspirálja a kis- és középvállalkozókat, bemutassa a legjobb üzleti gyakorlatokat, és elismerje a helyi vállalkozások eredményeit.  A versenyben minden hónapban hirdetnek nyertest.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!