Ugrás a tartalomra

Dolgozott a karma - Meggyilkolt élettársa elásása közben kapott szívrohamot egy férfi

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 11. szerda 18:28
Az eset az USA-ban történt, az amerikai férfi holttestére a félig betemetett sírgödör mellett találtak rá a rendőrök. 

Megfojtotta élettársát, és éppen a szemeteszsákba rakott holttestet akarta eltemetni a kertjében, amikor szívrohamot kapott és meghalt egy amerikai férfi, akinek holttestére a félig betemetett sírgödör mellett találtak rá – írja a helyi sajtóra hivatkozva az rtl.hu.

Az esetet felidézve azt írják, a rendőröket május 7-én hívták ki a Dél-Karolina államban található Trenton város egyik házához azzal, hogy egy életjeleket nem mutató férfi fekszik a kertjében – közölték a helyi hatóságok. Jody Rowland seriff elmondta, hogy a kertben az ott lakó hatvanéves Joseph Anthony McKinnon holttestét találták meg.

A rendőrök az eset vizsgálata közben egy másik holttestet is találtak egy frissen ásott gödörben, akiről kiderült, hogy a férfival élő 65 éves nő, Patricia Ruth Dent az – közölte a helyi rendőrség. A nő és a férfi halálának pontos okát hétfőn állapította meg a helyi halottkém. 

A rendőrség közlése szerint McKinnon a házban ölte meg a nőt, akit megfojtott, majd összekötözte a holttestét, belerakta egy szemeteszsákba, és a kertben korábban ásott gödörbe helyezte. Rowland seriff elmondta: a férfi már félig betemette a gödröt, amikor szívrohamot kapott, és meghalt.

(Címlapkép: GettyImages)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!