Ugrás a tartalomra

Dr. Park – minden, ami kert!

Utoljára módosítva
2021. november 30. kedd 14:37
Kertépítés, parkfenntartás, vagy otthonunk dekorációja? A Dr. Park a megoldás! (Támogatott tartalom).

A Dr. Park a kezdetek óta dinamikusan fejlődik. Tevékenységüket kertépítéssel kezdték, majd a piaci kihívásokra reagálva önálló ágazattá nőtte ki magát az építőipar, a takarítás, a külterület gondozás. Jelenleg közel harminc főt foglalkoztatnak.

Parképítés, parkgondozás, parkosításhoz szükséges növények beszerzése; díszkertek ápolása, kertgondozás; zöldterületek meghatározott számú nyírása, kaszálék összeszedése, elszállítása, gyepszellőztetés - csak néhány tevékenységi kör, melyet örömmel végez el partnereinek a Dr. Park. De foglalkoznak öntözőrendszerek, és kerti tavak kiépítésével, járdák, utak seprésével, hóeltakarítással, építkezések utáni kert- és parkkialakítással és játszóterek építésével is. Ezenkívül lehetőség van növénybérlésre, rendezvények díszítésére is, akár intézményeknek, magánszemélyeknek is. A cég foglalkozik térkövezéssel, térburkolással.

Újabb szolgáltatással bővültünk: a Stiga márka szakkereskedése és szakszervize lettünk. Így vásárolható nálunk fűnyíró, fűkasza, bozótirtó, fűrész de hótoló és hómaró (stb.) is – sorolta Konkoly Andrea a cég ügyvezetője.

Ha a kertépítésről van szó, a Dr. Park részt vett a Tündérkert kialakításában. A cég olyan referencia munkákkal rendelkezik, mint pl. az Avalon Nemzetközi Iskola játszóterének létesítése, az Avalonpark térkövezése, vagy a Miskolctapolcai Ellipsum strandfürdő parkosítása, térkövezése és gyerekmedencéinek burkolása, de több miskolci oktatási intézmény, vállalkozás és társasház építési, korszerűsítési munkáival is őket bízták meg az elmúlt években. A DVTK stadion és edzőközpont parkfenntartási munkái, MVM parkfenntartási, hóeltakarítási munkáit is ők végzik.

2019 áprilisában Miskolcon a Pesti út 58. szám alatt megnyitották szaküzletüket is, ahol öntözéstechnikai megoldásokkal, műfűvel, térkövek és díszkő, díszkavics széles választékával, szezonális és évelő növények beszerzésével és úgy általában minden olyan termékkel várják az érdeklődőket, ami a kertépítésben szükséges lehet.

- Karácsony kapcsán az adventi kertről is beszélgettünk– Fényfüzérekkel lehet ünnepivé varázsolni az udvart is, mint ahogy a házat vagy a belső tereket. minél több apró fényt használunk, annál ünnepibbé teszi hangulatunkat. – mondta Konkoly Andrea.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!