Ugrás a tartalomra

DVTK: már kaphatóak a jegyek a következő mérkőzésre

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 11. hétfő 14:02
A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában október 17-én a Dorogi FC érkezik a DVTK Stadionba.

A belépőjegyek hétfőn déltől a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. Ameddig az MLSZ Fegyelmi Bizottsága másképp nem dönt, addig az ultra szektorba is kaphatók belépők - tájékoztat a dvtk.eu.
Mint ismert, az MLSZ Fegyelmi Bizottság tárgyalás tartása nélkül hozott határozatot arról, hogy az ismétlődő szurkolói rendzavarásért és a mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért 2 millió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi a DVTK-t, továbbá elrendeli 1 soron következő mérkőzésre a DVTK Stadion F, G, H, I és J szektorainak lezárását. A DVTK fellebbezett az ítélet ellen.

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérik szurkolóikat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását.
A klub a18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet is vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.
A diákok mellett a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. Senior jegyet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.

Idén nyártól - a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére - a J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket. 
Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet vásárolni az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.
A kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

További részletek, jegyárak a klub hivatos oldalán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke