Ugrás a tartalomra

Edzők jönnek és mennek – folytatódott a Highlights

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 23. kedd 10:17
Hétfő este 18:25-től második adásával jelentkezett a Miskolc Televízió sportos kibeszélős műsora, a Highlights. Terítéken az európai foci edzőkeringője és a hétvégi rangadódömping – de azt is megtudhatják, ki hogyan szurkol meccsen és otthon, a négy fal között.
Fotó: Horváth Csongor

Egy héttel ezelőtt indítottuk el új műsorunkat, a Highlights-ot, amiben a Miskolc Televízió és a Miskolci Napló munkatársai beszélik ki az előző napok legfontosabb sporteseményeit, híreit, botrányait, vicces vagy éppen szemkápráztató momentumait, mindezt kötetlen stílusban.

A második adásra sem kellett sokat várni, hétfőn este 18:25-től máris újabb kibeszélés következett: első mérkőzését játszotta le immár edzőként a Barcánál Xavi, a United-nél ellenben véget ért Solksjaer edzői pályafutása. Jó döntést hoztak a tulajdonosok? Hogyan muzsikált a két gárda hét végén? És mi történt az olasz bajnokságban? Mennyire volt meglepő az Arsenal Liverpool elleni veresége? De természetesen nemcsak foci lesz terítéken, beszélgettünk például a Forma-1 végletekig kiélezett bajnoki hajrájáról is. Végül szóba került, ki hogyan szurkol, mik voltak a legemlékezetesebb szurkolói emlékei.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!