Ugrás a tartalomra

Elismerés a Miproduktnak

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 10:20
Országos elismerésben részesült a Miprodukt Kft. A cég középvállalkozás kategóriában a második helyet szerezte meg az Országos Foglalkoztatási Kft. pályázatán. A cég szolgáltatásai mellett segíti a megváltozott munkaképességűek munkába állását.

 

Fotógaléria: Mocsári László 

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) negyedik alkalommal hirdette meg "Az Év Felelős Foglalkoztatója" elnevezésű pályázatát. Az ország azon munkáltatóinak pályázatait várták, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

A kiírás szerint a felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

A díjat idén az alábbi 5 pályázati kategóriában osztották ki:

kategória:Kisvállalkozások

kategória:Középvállalkozások

kategória: Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)

kategória:Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)

kategória:Közszféra szervezetei

 

- Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy társaságunk, a MiProdukt Kft. a középvállalkozások kategóriában 2. helyezést ért el – hangsúlyozta a cég vezetője, Orosz Gábor.

 A zsűri méltatásában kiemelte, hogy  a megváltozott munkaképességű dolgozók be- és visszavezetése a munkaerőpiacra mindig komoly misszió, azonban ha ez 100 fő fölötti létszámban zajlik „üzemszerűen”, akkor ez felelősségteljes feladat és teljesítmény is egyben. A MiProdukt Kft.-nél ez nem egy „trendi” kampány, hanem egy életforma, ami rengeteg erőfeszítést, elkötelezettséget és szakmai, emberi kihívást jelent nap mint nap.

- Munkánkkal hozzájárulunk annak a célnak a megvalósításához, hogy a megváltozott munkaképességű kollégáink munkájukkal megalapozzák önbecsülésüket, elérhetővé váljon számukra munka, mint társadalmi érték, és mint jövedelemforrás; s ezáltal közelebb kerüljenek a lehető legteljesebb emberi élet megvalósításához. Ez a misszió a városé is, hiszen társaságunkat kifejezetten ebből a célból alapították közel 25 éve. A nálunk készült termékek attól különlegesek, hogy különleges emberek készítik. Esély a teljes értékű élethez, előítéletek nélkül –  nyilatkozta Orosz Gábor, a MiProdukt Kft. ügyvezetője.  

 

Az elismerés kapcsán tett látogatást a cégnél Miskolc polgármestere, aki szerint amellett, hogy a MiProdukt a városi cégek működésének hátterét biztosítja, a megváltozott munkaképességűekért is sokat tesz.

- Azt gondolom, pont ezek azok a területek, amelyekben a megváltozott munkaképességű embereket számukra is megnyugtató és hasznos módon lehet alkalmazni, ez rendkívül fontos számunkra, mint ahogy a városnak is kiemelt feladata a szociális szolgáltatások fejlesztése. Ez egy fantasztikus példa, nagyon büszkék vagyunk erre a díjra, amelyet elnyert a MiProdukt Kft. - nyilatkozta Veres Pál polgármester.

A Miprodukt Kft. negyed évszázada segíti a megváltozott munkaképességűek munkába állását.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!