Ugrás a tartalomra

Élőben közvetítették, ahogy egy mentőápoló megkéri mentős barátnője kezét

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 10:43
A vőlegény stílusosan mentőautóval érkezett, és pont a magyar egészségügy napján térdelt le szerelme elé, aki természetesen igent mondott.

A magyar egészségügy napján, azaz július elsején kérte meg egy mentős a szintén mentősként dolgozó barátnőjét. A megható pillanatot élőben közvetítették az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán – hívta fel a figyelmet a nem mindennapi lánykérésre a Szeretlekmagyarország.hu.

Gáspár Róbert az örkényi, párja, Budai Gabriella pedig a dabasi mentőállomáson dolgozik, és volt már példa arra, hogy együtt is végezték a munkájukat. Szerelmük már majdnem három éve tart, a férfi pedig úgy gondolta, hogy eljött az idő, hogy eljegyezze a barátnőjét.

Róbert stílusosan egy mentőautóval érkezett meg a csodaszép eljegyzési gyűrűvel és egy csokor virággal Gabriella munkahelyére. A hölgy nagyon meghatódott, amikor párja elmondta, hogy vele szeretné leélni az életét, majd letérdelt és odanyújtotta neki a gyűrűt. Gabriella természetesen igent mondott a lánykérésre. Kollégáik nagy tapssal és ujjongással gratuláltak a párnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!