Ugrás a tartalomra

Élőben közvetíti a diplomaátadókat a Miskolc Televízió

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 03. csütörtök 08:49
A Covid19-világjárvány miatt júniusban elmaradt diplomaátadó ünnepségekkel kezdi meg a következő tanévet a Miskolci Egyetem. A Miskolc Televízió élőben közvetíti ezeket.
Minap-archív fotó: Mocsári László

Rendhagyó módon, négy diplomaátadó ünnepséggel, ám normál rendben készül a Miskolci Egyetem a 2020/2021. tanév megnyitására.

A menetrend:

szeptember 3-án (csütörtökön) 10.30-or a Bölcsészettudományi Kar, valamint a Bartók Béla Zeneművészeti Intézet
szeptember 3-án (csütörtökön) 14.30-kor az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint az Egészségügyi Kar
szeptember 4-én (pénteken) 10.30-kor a Gépészmérnöki és Informatikai Kar
szeptember 4-én (pénteken) 14.30-kor a Műszaki Földtudományi Kar, a Műszaki Anyagtudományi Kar valamint a Gazdaságtudományi Kar végzős hallgatói részére adják át az okleveleiket az egyetem Díszaulájában.

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben – a járványveszélyre tekintettel tett biztonsági óvintézkedések miatt – idén nem lesz mód arra, hogy a végzős hallgatók rokonai, barátai a helyszínen, a Díszaulában, vagy valamelyik közeli előadóban, kivetítésen keresztül kövessék az eseményeket. Viszont mindegyik rendezvényt élőben követhetik a Miskolc Televízióban.

Szeptember 7-én (hétfőn) 10 órától pedig a hagyományos tanévnyitó ünnepséget rendezik meg, ahol Veres Pál polgármester átadja a város kulcsát az elsőéves hallgatóknak, majd köszönti őket. Ezt szintén élőben közvetíti a Miskolc Televízió.

További hírek

Olvasnivaló