Ugrás a tartalomra

Erdei Sándor Zsolt nyílt levele

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 22. péntek 10:43
Nyílt levéllel fordult Erdei Sándor Zsolt, a Velünk a Város önkormányzati képviselője Nagy Ákos, fideszes képviselőhöz. A levelet teljes egészében közöljük.
A Domb utca a Google Maps 2019-es képén.

„Mélyen Tisztelt Képviselő Úr!
Szeretném tájékoztatni, hogy a 12. választókerület, melynek én ősztől önkormányzati képviselője lehettem, az ön lakájmédiában megjelent aggódó szavai ellenére a lehető legjobb kezekben van. Kérem, a saját tehetetlenségét ne vetítse egész Miskolcra!
A takarítás, a szemétszedés itt folyamatos, eddig körülbelül 150 m³ hulladékot távolítottunk el a területről. Ennek menetét, folyamatát igénye szerint szívesen megosztom képviselő úrral, hogy a Domb utca környékén ön is alkalmazni tudja. Biztosan emlékszik, sok krumpli és boríték elment ott tavaly állítólag. Félve kérdezem: nem lehetne kampányon kívül is szorosabban együttműködni a lakossággal? Gondolom mást is várnának a miskolciak, mint négyévente egy kis alamizsnát.
A választók szerint sajnos nem sokat látni önt a körzetében, talán ezért kerüli el a figyelmét a rengeteg fennmaradt választási plakátja is, melyet fél év alatt sem sikerült leszednie. Talán, ha többet megfordulna az önnek bizalmat szavazók körében, akkor elindulhatna ott is egy szemétgyűjtési folyamat. Igaz, munka van benne, sokkal több, mint sajtóközlemények fogalmazásában, sokkal több vesződséggel jár, mint interjúkat adni kirendelt újságíróknak, de higgye el, megéri.
Ön foggal-körömmel, kamujelölteket indítva is ragaszkodott 2018-ban, az időközi választásokon a körzete megnyeréséhez, hát tegyen végre az ott élőkért!
Ne vagdalkozzon, vegye észre, hogy jelenleg leginkább a fideszes körzetekben probléma a szemét.
Nem hallottam például arról, hogy kereste volna például a MiReHuKöz vezetőjét, pedig érdemes, tegye meg, kérem! Képviselői keretéből is ajánlhat fel szemétszállításra! Az ön kezében van minden eszköz, hogy megoldja a problémákat, csinálja hát – ne csak központi keretből osztogassa a maszkjait, az most kevés ide!
Miskolc összefogást, egységes erőt kívánna, hogy megmeneküljön az önök által nagyon várt csődtől. Jelenleg úgy áll, a Fidesz szívesen látná összeomlani szeretett városunkat, hogy csődbiztost kijelölve, esetlegesen a már a polgármesternek is alkalmatlannak nyilvánított Alakszai “Világutazó” Zoltán, vagy esetleg ön kerüljön a helyére. Kiss János ugye már nem vállalná, ő kapott egy zsírban tocsogó állást a főnökétől… Ez lenne esetleg az ön jutalma, ezért igyekszik annyira?
Miskolc többet érdemel. Képviselőkből is. Ahogyan a tavaly csúfosan elbukott választásuk oszlopon ragadt plakátmaradványán olvasható, stabilitás, biztonság, kiszámíthatóság kellene. De micsoda véletlen, pont ez a három nem jellemző ma a Fidesz-KDNP-re. Az itt lakók olyan politikusokat akarnak, akik tenyerüket dörzsölve nem a város csődjét várják, hanem kiállnak értünk a kormánynál. Akiknek előrébb való a lokálpatriotizmus, mint a politikai tőke.
Ön, tisztelt Nagy Ákos úr, sajnos nem ilyen ember. A Fidesz helytartója városunkban, és bármire képes lenne, hogy megint ugyanazok legyenek Miskolc vezetői, mint az elmúlt kilenc évben.
Ezt már bebizonyította a 2018-as időközi megválasztásán, amit sokan minden idők legaljasabb politikai kampányának ismernek.
De mi nem fogjuk hagyni önöket, hogy újra gigantikus összegekkel adósítsák el a várost. Miskolcnak így is 70 milliárdja bánja a kormánypárti rémuralmat.
Elég volt, és erről a település választópolgárai világos üzenetet küldtek önöknek 2019 októberében. Megunták a fideszes önkényt, a pökhendiséget, a fölényeskedést, a gáncsoskodást.
Kívánok önnek további, saját erőből elért képviselői sikereket, már amennyiben hajlandó végre a kampánycélú maszkosztogatás helyett kilátogatni a körzetébe.
Ha nem tudja merre van, szívesen megmutatom…” – írta nyílt levelében Erdei Sándor Zsolt, önkormányzati képviselő.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!