Ugrás a tartalomra

Ezúttal pont nélkül távozott a DVTK a Fradi otthonából

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 02. kedd 22:37
Most nem sikerült meglepni vendégként a címvédő fővárosiakat, Boli gólja döntött.
A ferencvárosi Aissa Laidouni (b) és a diósgyőri Augusto Max a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a Groupama Arénában 2021. március 2-án. | Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában az első félidőben nem esett gól a DVTK Üllői úti vendégjátékán. A szünet után többnyire a hazaiak támadtak, de a DVTK is eljutott néhányszor az ellenfél kapujáig. Azonban a legnagyobb diósgyőri ziccer is kimaradt, amit az ellentámadásban góllal büntettek a hazaiak. A hátralévő időben próbálkozott a DVTK, de egyenlíteni nem sikerült – olvasható a diósgyőri klub hivatalos honlapján.

Serhiy Rebrov, a Fradi vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a lefújást követően. – Fontos volt, hogy a játékosok motiváltak voltak, és megküzdöttek a három pontért – mondta.

Zoran Zekic szerint most jobban játszott csapata, mint legutóbb, amikor meccset nyertek az Üllői úton. – Kellő agresszivitással és kompakt módon védekeztünk, nem hagytunk teret az FTC-nek, és két százszázalékos helyzetet is kihagytunk. Az ellenfelünk viszont olyan minőséget képvisel, hogy ki tudta használni a hibánkat, így veszítettünk. A félidőben azt mondtam, akár három-négy jó helyzetet alakíthattunk volna ki, higgadtabb döntéssel vagy pontosabb utolsó passzal ziccerbe kerülhettünk volna. Ezt követően jött Mirko Ivanovski és Márkvárt Dávid helyzete, amit már említettem.

A Fradi előnye ismét 15 pontra nőtt az élen, a DVTK maradt utolsó a táblázaton. Folytatás pénteken, hazai pályán az MTK ellen.

További hírek

Olvasnivaló