Ugrás a tartalomra

Fizetés sorban állás nélkül - Nekünk fontos az Ön egészsége!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 19. csütörtök 16:18
Tekintettel a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzetre, a MIHŐ Kft. személyes ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart, de továbbra is zavartalanul és teljes kapacitással működik az online ügyfélszolgálat, a telefonos ügyfélszolgálat, illetve eljuttathatja megkeresését írásban, e-mailben és postacímünkre. (x)

Mivel a MIHŐ Kft.-nek fontos az Ön egészsége, ezért a postai sorban állás elkerülésének érdekében információkkal segíti azokat az ügyfeleket, akik ún. sárga csekken fizetik be a fűtés díját.

A MIHŐ Kft. amennyiben papíralapú számlát bocsát ki a sárga csekken történő befizetésre, abban az esetben a postai befizetésen kívül pénzintézeti átutalással van lehetőség a számla kiegyenlítésére, ha a számlavezető bankjánál netbankrendszerrel rendelkezik.

A netbankon keresztül történő utalás esetén a számlatulajdonos számlaszámának a megadása kötelező. A MIHŐ Kft. mint számlatulajdonos számlaszáma: 10913006-00000004-00690009. A közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a felhasználó azonosító számát, valamint a számla sorszámát.

További megoldásnak a csoportos beszedési megbízást javasoljuk, melyet a számlavezető bankjánál kezdeményezhet.
A csoportos beszedés esetén a bank minden hónapban automatikusan utalja a MIHŐ Kft. felé a távhő fizetendő díját.
Csoportos megbízás esetén a MIHŐ Kft. azonosítóját és a felhasználó azonosító számát kell megadni.

A felhasználóazonosítót a számsor elején található „1”-es szám nélkül kell megadni. A felhasználó­azonosító 9 vagy 10 karakterű lehet (pl.:871121321). A megbízást követően a pénzintézet hivatalból értesíti a szolgáltatót a megbízás tényéről, melynek alapján a MIHŐ Kft. az esedékes tárgyhavi díjat az ügyfél által kiválasztott bankhoz küldi teljesítés céljából.

A MIHŐ Kft. azonosítószáma: A11385174 T 205

Amennyiben nem rendelkezik netbankkal, javasoljuk a számlavezető pénzintézeténél a netbank-előfizetés megkötését vagy a csoportos beszedési megbízás kezdeményezését. A csoportos megbízás esetén elkerülhető a távhőszámlák személyes ügyintézése.

Tekintettel a Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzetre, a MIHŐ Kft. a biztonságos ügyintézés érdekében a fenti befizetési módokat javasolja a postai sorban állás helyett.

Kérdés esetén kérjük, keresse bizalommal az ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Online elérhetőségeink: ugyfel@miho.hu
Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását: 46 501 740
Írásbeli kapcsolatfelvétel: 3534 Miskolc, Gagarin u. 52.