Ugrás a tartalomra

Fogadásból trollkodta szét az online médiát egy magyar humorista

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. május 12. szerda 16:59
Orosz György kommentjei gyakran több lájkot kaptak, mint maga a hír, amihez hozzászólt. Teljesítménye a kommenthuszárok táborában mindenképpen elismerésre méltó: száz topkomment nyolc nap alatt.
Orosz György

Aki gyakran böngészi a hírportálok facebook oldalait, észrevehette, hogy az elmúlt napokban viszonylag gyakran találkozhatott Orosz György humorista kommentjeivel. Az, hogy egy közéleti személyiség kommentel, önmagában még nem volna túl különös, hír attól lett belőle, hogy a Telextől a vidéki lapokon át az Origóig számtalan lap hírét megtalálta, és legtöbbször igen ütős hozzászólásokat hagyott a hírportálok posztjai alatt. 

Személyes kedvencünket a hvg.hu cikke alá ’”górta” oda a humorista. Ennek az volt a címe, hogy „Az oroszok szerint olyan erős a Szputnyik-V, hogy egyet is elég lenne beadni". Na, erre Orosz György azt írta: „Ha kezet fogsz egy orosszal, egy kicsit már az is véd.” Értik, Orosz György az orosz vakcináról. Azt hiszem, erre mondják: Mestertroll.

A stand upos most saját Facebook-oldalán leplezte le magát: egy barátját meg akarta győzni, hogy egy humorista mindig poénosabb egy átlagos vicces embernél, és ezt azzal kívánta bizonyítani, hogy 8 nap alatt összehoz 10 topkommentet (a posztok alatt a legtöbb like-ot szerző hozzászólást). A poszthoz egyébként csatolta néhány kommentjének a screen shotját is. 

Hogy elérje célját, elkezdett kommentelni a híroldalak posztjaihoz, és – állítása szerint – 102 hozzászólásából 100 topkomment lett.


„Több mint 10.000 ember szólt hozzá a kommentjeimhez és ebből csak 14 embernek nem tetszett, a »munkásságom«. Kaptam a hozzászólásaimra 180.000 pozitív reakciót és 75 db haragos emojit. Köszi-köszi!” – írta.

Elárulta azt is, nyereménye egy fullos berúgás, amit a barátja fizet. Hozzátette: haverjának ez vélhetően nem fog sokba kerülni, mivel ebben az évben még nem is ivott.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!