Ugrás a tartalomra

Főkertészt keres a város

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 12:10
Pályázatot írt ki Miskolc MJV Önkormányzata a főkertészi munkakör betöltésére. A pályázati anyagokat július 27-ig várják a Városházán.
(Fotó: pixabay.com)

A városvezetés „Nagy-Miskolc” címen megismert koncepciójának része, hogy a város közterület-fenntartási munkáit, a városkép tervezését és javítását egy kertészeti téren jártas szakember irányítsa.
A Veres Pál polgármester által meghirdetett új szellemiség fontos eleme a közterületek fejlesztése, a természetvédelmi és környezetvédelmi szempontok érvényesítése, a valóban „zöld” városkép erősítése. Ennek lehet záloga és a következő években egyik motorja a főkertészi pozíció, ami egyébként hosszú ideje betöltetlen volt a Polgármesteri Hivatalban.

A kiírás szerint a főkertész munkaköréhez tartozik majd: a település zöldfelületi koncepciójának, stratégiájának és terveinek elkészíttetése, majd a végrehajtás ellenőrzése, megújítása; a kapcsolódó tervpályázati kiírások koordinálása; kezdeményező szerep a lakossági szemléletformálásban; kapcsolattartás más hatóságokkal; részvétel a zöldterület-fejlesztési, parkosítási, növény- és faültetési tervek készítésében; szakmai tanácsadás a tervezett építési beruházásokhoz csatolt favédelmi tervekre vonatkozóan.

A pályázat nyomán, amire diplomás szakembereket várnak, az elbírálást követően a kiválasztott jelentkező máris megkezdi munkáját, mint Miskolc főkertésze.

A pályázat részletei elérhetőek ITT.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!