Ugrás a tartalomra

GasztroPlacc: garantált csatlakozásokkal segít az MVK

Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 08. szerda 16:01
Garantált csatlakozásokkal is segíti a július 10. és augusztus 14. között megrendezendő GasztroPlacc Extra gasztroesemény vendégeit a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –közölte szerdán a társaság.
Fotó: MiNap-archív

A közlemény azt írja: a Felső-Majláthról 23:50-kor induló 1-es villamos 23:55-re érkezik a Diósgyőr városközpont megállóhelyre, így ez a villamos garantáltan csatlakozik a Villanyrendőr megállóhelyen 00:13-kor a Hejő-park irányába közlekedő 14-es autóbuszhoz.

A Felső-Majláthról 00:20-kor induló 1-es villamos 00:25-re érkezik a Diósgyőr városközpont megállóhelyre, így ez a villamos garantáltan csatlakozik a Villanyrendőr megállóhelyen 00:43-kor a Repülőtér/Bosch felé közlekedő 14-es autóbuszhoz, illetve szintén 00:43-kor az Avas kilátó felé közlekedő 35R-es autóbuszhoz.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a GasztroPlacc idén a belvárosból új helyszínre, a Lovagi Tornák Tere előtti Vásártérre költözik. A GasztroPlacc Extra idején régióbeli élenjáró éttermek biztosítják a street food alkotásokat, kiemelkedő borászaik pedig a borkülönlegességeket. A zenéről LuiBig, valamint helyi művészek gondoskodnak, a hangulat vizuális fokozása érdekében pedig fényfestés lesz látható az eseményeken, valamint a Diósgyőri vár meghosszabbított nyitvatartással, este kilencig várja látogatóit. A rendezvény ingyenes, család és kutyabarát.

További hírek

Olvasnivaló