Ugrás a tartalomra

Gyerekszereplőket keresnek!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 09. hétfő 12:29
Elkezdődött a Ha elfárad, viheti! című új, magyar vígjáték gyerekfőszereplőjének országos castingja.

Hétfőn indult a Ha elfárad, viheti c. fantasy elemekkel turbózott, új magyar vígjáték gyerek főszereplőjének válogatása. A produkció Geszti Péter producer, Scherer Péter főszereplő és Rohonyi Gábor rendező irányításával országszerte, nagy erőkkel keresi az új magyar gyereksztárt. 

A film a szülővé válásról szól. Arról, hogy miképp lesz egy gyermektelen emberből, felelősséggel tartozó, másokról gondoskodni képes felnőtt - hangsúlyosan az apa szemszögéből megközelítve. Hisz a férfi a fogantatás pillanatától a gyermek megszületéséig legjobb esetben is csak csendestárs tud lenni. Ha nagyon alázatos, kifesti a gyerekszobát, vesz új babaszéket, miközben időről időre beszél az Anya hasában cseperedő ismeretlenhez.

A nő viszont a saját testén, testében érzi a változást. Aztán egy szép napon, bumm, mintha bőröndből rántanák elő, az ember kezébe nyomnak egy gyermeket, hogy mostantól te vagy az ő apja, fel kell nevelned, gondoskodnod róla, ne úgy fogd, vigyázz a kutacsára, vágd el azt a zsinórt! De a férfi nem ebben a pillanatban válik apává, hiába lesz gyermeke. Ekkor indul el, egy nagyon kalandos úton, ami a gyermek megismeréséig, és saját értékrendjének átformálódásáig tart, míg valóban össze nem csiszolódik kapcsolatuk apa-gyermek viszonnyá. És ez nem mindenkinek ugyanannyi idő.

A készülő film parádés szereposztással készül, a főszereplő Scherer Péter mellett Kovács Patrícia, Thuróczy Szabolcs, Bata Éva, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és Básti Juli lesz látható.

A közönség várhatóan jövőre láthatja a filmet a mozikban.  

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!