Ugrás a tartalomra

Gyönyörű testek versenye lesz az egyetemen

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 22. kedd 15:47
Második alkalommal rendeznek megmérettetést profi és amatőr testépítőknek. A Hungarian INBA Elite Tour & Pro Show 2020 elnevezésű esemény október 17-én, szombaton lesz a Miskolci Egyetem Körcsarnokában.

– A jelenlegi vírushelyzetben láthatjuk, milyen fontos a sport – mondta Szopkó Tibor önkormányzati képviselő. – Tisztában vagyok azzal, hogy a pandémia miatt megnehezült a klubok munkája, de Miskolc elkötelezett támogatója a sportnak. Felkaroljuk nemcsak a verseny szinten űzöttet, hanem a tömegsportot és az amatőr testedzést is. A testépítés pedig ötvözi a profi és az amatőr kategóriát. Reméljük, hagyományt teremthetünk ezzel a megmérettetéssel. Bízom abban, hogy minél többen jönnek el a versenyre, akár nézőként, akár versenyzőként – mondta a politikus.

Bukovenszki Gábor, az esemény promótere elmondta, tavaly kétszázhárom nevezés történt. – Az idei év újdonsága, hogy pontgyűjtésre nyílik lehetőség, hogy Las Vegasba kvalifikálhassanak a résztvevők. Négy kategóriában hirdetünk győztest, akiknek nyereménye fejenként ezer euró lesz – mondta a szervező, majd hozzátette, 2022-ben világbajnokságot szeretnének rendezni.

További információ és jelentkezés itt lehetséges.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!