Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdett Feczkó Tamás

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 15. vasárnap 08:47
Az OTP Bank Liga 6. fordulójában egy szöglet után szerzett Dušan Brković-góllal szerzett vezetést a DVTK az első félidőben. A szünet után is rengeteg helyzetet alakított ki a DVTK, de vagy nem céloztak pontosan, vagy a ZTE védői szabálytalankodtak sárga lapot érően, ami miatt két vendégnek is villant a piros lap.
Képgaléria! Fotó: Beregi László

Diósgyőri VTK - Zalaegerszegi TE 1-0 (1-0)

Feczkó Tamás: - Tökéletes célfutballt játszottunk, ez a győzelem a szívnek, az akaratnak és a szenvedélynek köszönhető. Játékban még van hová továbbfejlődnünk.
Nyugodtabb lettem volna, ha 1-0 után lezárjuk a mérkőzést, de büszke vagyok a játékosokra, hogy csúsztak-másztak, kifutották magukat. Többször kerültünk a védelem mögé, többször alakítottunk ki gólszerzési lehetőséget - mondta a vezetőedző. - Ebből a győzelemből táplálkozhat minden játékos, mert visszaszerezte a csapat az önbizalmát. Örülök, hogy a szurkolókat bele tudtuk hergelni a mérkőzésbe, mert utána ők hergeltek bele minket a győzelembe. Ezek a győzelmek csak együtt sikerülhetnek, mert ne feledjük, az a legfontosabb, hogy minél többször szerezzünk három pontot.

Dobos Barnabás: - Nem vagyok elégedett, hiszen nem szereztünk pontot, pedig rászolgáltunk volna
A mezőnyben hiába játszottunk jól, a helyzetkihasználásunk továbbra sem jó, a befejezéseket is pontosítani kell. A kontrák elleni védekezésben olyan hibákat követtünk el, aminek következtében kipontozódott két játékos. A diósgyőri vezetést követően szerettünk volna egyenlíteni, feltoltuk a védekezésünket, azonban ezen a szinten meg kell oldani a védekezést, közelebb kell állni az ellenfélhez, és akkor nincs vita. Mindenképpen több volt számunkra ebben a mérkőzésben.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!