Ugrás a tartalomra

Győzött a miskolci Kívánság!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 19. csütörtök 16:39
Lezárult a szavazás. A felterjesztett közösségek közül A kívánság került ki nyertesként.

Minden eddigi várakozást felülmúlt az idei Jószolgálat-díj közönségszavazásának részvételi aránya.Az önkéntes kategóriák jelöltjeire összesen több mint 17 ezer szavazat érkezett március 2–12. között.

A szavazásra felterjesztett közösségek közül A kívánság került ki nyertesként.

A kívánság program egy miskolci eredetű karitatív kezdeményezés, amelyet Zaveczki Tibor alapított azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a kifejezetten hátrányos helyzetű gyerekeknek. A programban való részvételre szabadon lehet jelentkezni, ezt követően a csapat titokban választja ki azt a szerencsés gyermeket, akinek valóra válik egy kívánsága.

Úgy gondolják, hogy a beteg gyerekek gyógyulását nem a tárgyak, hanem az örömteli pillanatok segítik, így nem tableteket vagy mobiltelefonokat ajándékoznak, hanem élményt adnak. Olyan álmokat váltanak valóra, amelyek egy-egy betegséggel küzdő vagy kifejezetten nehéz körülmények között élő gyermeknek segítenek átvészelni a legnehezebb időszakokat. A nemes célok elérését kezdetben önerőből, időt és energiát nem kímélve finanszírozta a csapat, ezen szeretnének változtatni, és mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy részese legyen a csodának. Videóblogjukon pedig be is mutatják, hogyan teljesítik a gyerekek leghőbb vágyait.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!