Ugrás a tartalomra

Ha szeptember vége, akkor Petőfi-napok

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 09:45
Immár 7. alkalommal szervezik meg Miskolcon a Petőfi-napokat, a Petőfi Sándor Könyvtárban. A diósgyőri városrészben szeptember 25-én és 26-án is érdekes programokkal várják az érdeklődőket.
Képünk csak illuszráció

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Petőfi Sándor Könyvtára hagyományteremtő szándékkal, a Szeptember végén című Petőfi-vershez kapcsolódva rendezi az első őszi hónap végén programját. Idén is kétnapos lesz a rendezvény. Az elsőn, szeptember 25-én 16:30-tól Kühne Katalin a Hegyek karéjában és az Égi boltívek alatt című köteteinek bemutatójára invitálják az irodalom szerelmeseit. A könyvből a szerző családjának történetét ismerheti meg az olvasó, elénk tárul országunk történelme is.

Másnap, szeptember 26-án délelőtt 9 és 13 óra között a családokat várják az intézménybe a szervezők, akik fiatalokra és idősebbekre egyaránt gondoltak. Most mutasd meg! címmel játékos vetélkedőre invitálják az óvodás és kisiskolás diákokat, akik elmutogathatják vagy lerajzolhatják az általuk forgatott könyveket, ismert mesehősöket, állatokat és különböző tárgyakat. Természetesen a különböző egyedi játékok készítése sem maradhat el. Újrahasznosított termékekből csinálhatnak különböző kreatív játékokat az érdeklődők. A családok egy különleges kézműves játszóház részesei is lehetnek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!