Ugrás a tartalomra

Hadikék győzni akarnak a Mecsekben is

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. június 25. péntek 12:17
Féltávhoz érkezik a magyar ralibajnokság. Az előttünk álló hétvégén az 54. Mecsek Rallyval folytatódik a hazai sorozat, amelyet továbbra is a DVTK kettőse vezet.

Hadik András és Kertész Krisztián a déli országrészbe is győzelmi szándékkal utazik, egy újabb siker ugyanis az éves összetett szempontjából is sokat jelentene - írja a dvtk.eu.

Hadikék számára ismert a győzelem receptje, hiszen az elmúlt négy pécsi futamból hármat megnyertek, egyszer pedig a második helyezettnek járó serleget kapták meg. A sorozat folytatható, még akkor is, ha a teljes magyar élmezőny mellett a két világbajnokkal is meg kell küzdeni. A nevezési listán ugyanis megtalálható a norvég Mads Ostberg, valamint a cseh Jan Kopecky neve is. 

- A Salgó Rally utolsó körében ismét elkezdtünk egy dolgot a beállítások terén, ami jónak tűnik - árulta el a bajnoki címvédő Hadik András. - Ezt bizonyítja, hogy a ceredi szakaszon is tudtunk gyorsulni, de egyébként is megvan a tempónk arra, hogy optimisták legyünk a hétvégével kapcsolatban. Vélhetően ebbe az irányba haladunk tovább, meglátjuk, hogy mennyire párosul majd jó eredménnyel. Az eddigi futamokból kihoztuk a legtöbbet. A két második helyezés ellenére egyáltalán nem szomorkodunk, hiszen mindenhol kihoztuk a legtöbbet a lehetőségekből. Vezetjük a bajnokságot, jó alapot teremtettünk magunknak az esztendő második felére. Megnyugodni azonban egyáltalán nem lehet. A tőlünk elvárt szinten tesszük tovább a dolgunkat, és bízunk benne, hogy ez a Mecsek Rallyn is kifizetődik.

A teljes cikket a klub hivatalos oldalán olvashatják.

További hírek

Olvasnivaló