Ugrás a tartalomra

Harmadjára is világbajnoki középdöntőben a miskolci Süttő-Tombácz páros

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. szeptember 16. hétfő 09:15
Szeptember elsején Bangkok adott otthont a Profi Latin Világbajnokságnak. A miskolci duó gőzerővel készült az év legfontosabb versenyére.

Csak augusztusban három edzőtáborban készült a miskolci páros, ebből kettőt Németországban, egyet pedig Zalaegerszegen (Magyar Nemzeti Válogatott Keret) tartottak. Majd következett Bangkok, ahol 40 duó lépett parkettre a világ legjobb profi párosai közül. Süttő Roland és Tombácz Anikó a középdöntőbe jutva, a 14. helyen zárta a megmérettetést.

Ezzel az eredménnyel harmadjára táncoltak világbajnoki középdöntőben, ami egyedülállónak számít a miskolci versenytánc történetében.

A páros jelenleg a világranglista 12. helyén áll.

– Az eredménytől függetlenül továbbra is igyekszünk a legnagyobb alázattal és odaadással tanulni és fejlődni napról napra, versenyről versenyre, és az effajta hozzáállásra neveljük tanítványainkat is – hangsúlyozták, hozzá is téve: szeptemberben várják mindazon táncolni vágyó gyerekek jelentkezését, akik szeretnének megismerkedni a társastáncok alapjaival, vagy akár versenyszerűen is kipróbálni ezt a gyönyörű sportot.

Roland és Anikó továbbra is köszön minden segítséget a Sensesdancewear-nek, a Paouldanceshoes-nak, az M1fitness Miskolcnak, a Biotechusashop-nak, a TS Hungaria Kft.-nek és az Új Nemzedék Központnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!