Ugrás a tartalomra

Hazai győzelem az UVSE ellen

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 09. vasárnap 06:45
E.ON OB I - 11. forduló: PannErgy-MVLC-Miskolc – UVSE - Vízilabda 16-12

Az MVLC a mérkőzés után így fogalmazott Facebook-oldalán:

Forrás: MVLC Facebook-oldala

„Az E.ON OB I-es magyar bajnokság 11. fordulójában a fővárosi UVSE csapatát győzte le a PannErgy-MVLC csapata. Az UVSE az előző fordulóban megmutatta mire is képes, amikor a BL-ben remekül szereplő Szolnok csapatát szorongatta meg. Komolyan is vette a miskolci csapat a találkozót: percekig kapura sem tudott lőni az ellenfél. A harmadik negyedben nyílni kezdett az olló, de az ellenfél Konarik Ákos vezérletével próbált felzárkózni és végül egy 4 gólos győzelem lett az eredményjelzőn.

Örömteli, hogy Vadovics Viktor és Nagy Ádám formája felszálló ágban van (Ádám ismét meghívót kapott a felnőtt válogatottba a keddi Franciaország elleni világliga selejtező mérkőzésre) és ezúttal Edoardo Manzi zárkózott fel melléjük 4 remek góljával.

Ismét újoncot avatott a csapat a saját nevelésű Tóth Levente személyében, a Vismeg testvérek pedig 1-1 góllal bizonyították, hogy Vidumánszky László vezetőedző bármikor számíthat rájuk.

Tehát eddig a 2020-as naptári évre a mérleg az OB I-es bajnokságban kettőből kettő, a Komjádi Kupában pedig már a legjobb 4 között jár a csapat, ahol a FinalFour április 08-09-én kerül megrendezésre.

Továbbra is, Hajrá Miskolc! Hajrá MVLC!"

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!