Ugrás a tartalomra

Hétköznapi holdingos hősök

Miskolc Televízió/Kujan István
Utoljára módosítva
2020. április 07. kedd 10:05
Akik a nehéz időkben a város zavartalan működéséért dolgoznak – bemutatjuk a Miskolc Holding és tagvállalatainak „hétköznapi hőseit”. Szeretnénk megmutatni, hogyan dolgozik a csőszerelő, vagy éppen a közlekedési vállalat munkatársa. (1. rész)

A sorozatban minden tagvállalat egy-egy munkatársát kérdezünk arról, mit és hogyan dolgozik a március közepén kihirdetett veszélyhelyzetben. Elsőként, rendhagyó módon kollégánk, Szabó Norbert beszél erről.

A Miskolc Televízió gyártásvezetője úgy fogalmazott, a mindennapi munkájában sok dolog nem változott, azonban a higiénés és egyéb, a veszélyhelyzet miatt elrendelt szabályok betartására sokkal jobban oda kell figyelnie.

Fotó: Juhász Ákos

– Gyártásvezetőként körültekintőbben kell eljárnom. A hét legtöbb napján bent vagyok a szerkesztőségben, a feladatomat nem tudom otthonról ellátni, kell a személyes jelenlét – tette hozzá.

Az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetése óta a Miskolc Holding is megtette a szükséges intézkedéseket a munkák átszervezésére – hangsúlyozta Dukai Zoltán vezérigazgató. Hozzátette: aki teheti, home office-ban végzi a napi tevékenységét, de természetesen vannak olyan dolgozók, akik olyan munkakörben látnak el feladatot, ami miatt nem maradhatnak otthon.

Dukai Zoltán vezérigazgató

– Azért indítottuk el a Miskolc Holding és tagvállalatainál a „Hétköznapi hősök” programot, hogy bemutassuk a miskolciaknak azokat a munkavállalóinkat, akik a veszélyhelyzet alatt is folyamatosan végzik munkájukat – mondta el, hozzátéve: „ezúton is szeretném megköszönni a cégcsoport összes dolgozójának, hogy ebben a mindannyiunk számára váratlan és ismeretlen helyzetben, ami körül vesz minket, nap mint nap végzik áldozatos munkájukat”.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!