Ugrás a tartalomra

Hosszú szünet után visszatér a Termelői Nap

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 11. kedd 14:15
A piacot a járványügyi szabályokra való tekintettel egyelőre még nem kísérik színpadi programok és kézműves foglalkozások. 
A felvétel a járványügyi szigorítások előtti egyik utolsó Termelői Napon készült. Fotó: MINap-archív

Május 16-án piacként tér vissza a Miskolci Termelői Nap. Délelőtt kilenc és délután egy óra között ismét várják a helyieket és a városba látogatókat egyaránt az Erzsébet téren, ahol beszerezhetik kedvenc kézműves portékájukat, és minőségi bio élelmiszereket is – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Miskolci Kulturális Központ. 

- A járványügyi szabályokra tekintettel színpadi programok és kézműves foglalkozás ezúttal nem kísérik a piacot – hangsúlyozzák. 

A szervezők mindenkitől kérik az érvényben lévő előírások betartását. Szájmaszk viselése a Termelői Nap területén kötelező. Javasolják, hogy a vásárlók tartsanak egymástól másfél méter távolságot. További kérésként fogalmazták meg, hogy a termékeket ne fogják meg kézzel, kérjék az eladó segítségét. 

A közlemény emlékeztet, a Termelői Nap hat éve töretlen sikernek örvend. Találkozási pontot jelent a termelők és a fogyasztók között, elősegítve így a tudatos vásárlást; emellett pedig lehetőséget biztosít a helyi őstermelőknek is. 
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!