Ugrás a tartalomra

Itt szinte családtag az ügyfél

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2020. október 21. szerda 15:42
Ezüst emlékérmet kapott a MIHŐ Kft. miskolci ügyfélszolgálatának vezetője, Kollárné Molnár Ildikó, aki úgy nyilatkozott, ez az elismerés szakmájának csúcsa. A díjat az irodában adta át neki a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének operatív vezetője.
Fotó: Végh Csaba

Az irányítása alatt álló terület valamennyi munkafolyamatát jól ismeri. Megfontolt döntéseiben, vezetőivel, munkatársaival való kapcsolata kiváló. A rá bízott feladatokat mindig nagyfokú precizitással végzi el. Megalapozott szaktudása köszönhető annak is, hogy folyamatosan képezte magát.”  – így jellemezték méltatásában Kollárné Molnár Ildikót, aki ebben az évben már bizonyított a februári ügyfélszolgálati versenyen, ahonnan két legjobbnak járó díjat is elhozott az általa felkészített kétfős csapat.

– Ugyanolyan fontos számomra a kiváló munkahelyi légkör, mint az ügyfelek elégedettsége. Ilyen munkahelyet kívánok mindenkinek, hiszen a vezetőim is minden körülmények között támogatnak. Harminchárom éve dolgozom itt, és nekem minden ügyfél szinte családtagnak számít – mondta.

Az ügyfélszolgálati vezető Váci Gergely Viktortól vette át a „Magyar Távhőszolgáltatásért” Ezüst emlékérmet. – A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége évente több különböző szakmai díjat ítél oda a tagvállalatok dolgozóinak, idén hármat, közülük az egyik miskolci. A díjátadó eredetileg a tavaszi konferencián szokott lenni, de most a pandémia miatt elmaradt a rendezvény. Ezért jöttem el személyesen a vidéki megyeszékhelyre – fogalmazott az operatív vezető.

Korózs András, a MIHŐ Kft. ügyvezetője elmondta, évente több mint harminckétezren veszik igénybe a személyes ügyintézés lehetőségét. – Mint közszolgáltató, természetesen az az elsődleges és legfontosabb számunkra, hogy a fogyasztóink hogyan ítélik meg a mi munkánkat, emellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a szakma hogyan tekint az itt folyó szakmai tevékenységünkre.

A MIHŐ tavaly ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját. A környezetbarát és országosan is elismert miskolci távfűtés már több mint harmincegyezer háztartásba és ezer intézményhez jut el.

További hírek

Olvasnivaló