Ugrás a tartalomra

Itt vannak a részletek az újranyitó miskolci strandokról

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 05. péntek 16:28
Nyitvatartás, bérletinformációk, gyerekprogramok - a városháza közleménye alapján összegyűjtöttük a legfontosabb információkat azoknak, akik már vágják a centit a miskolci szabadtéri fürdők újranyitásáig. 

Ahogyan arról csütörtökön a minap.hu is beszámolt, a pünkösdi hétvégén, egészen pontosan május 27-én nyithat újra a Selyemréti Strandfürdő, és a miskolctapolcai strandfürdő is. Ismert az a tény is, hogy a két strandot tavaly októberben az az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt kényszerült beszárni a Miskolci Fürdők Kft. 

A miskolci polgármesteri hivatal pénteki közlése szerint a pünkösdi hétvégétől a strandfürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és erre a hétvégére gyerek programokkal is készülnek a szervezők, ezek részleteiről hamarosan a két fürdő online felületein (Selyemrét, Miskolctapolca) tájékozódhatnak.

- A Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, a miskolctapolcai strandfürdő délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket - írják. 

A mostani közlemény már kitér az Ellipsum Élményfürdőre is. Mint írják, itt az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások ezért csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.
 
Fontos, hogy a szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a  zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik.

(Címlapképünk illusztráció, Fotó: MiNap-archív)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!