Ugrás a tartalomra

Ivanovszki góljaival nyert a DVTK Cipruson

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 18:07
A ciprusi edzőtábor – és 2020 – első felkészülési mérkőzésén 2-0-ra győzött a DVTK a helyi Onisillos Sotira ellen. Az első félidőben nem esett gól, a második játékrészben Mirko Ivanovski kétszer is betalált.
Forrás: dvtk.eu

A vasárnapi találkozón minden benevezett mezőnyjátékos 45-45 percet kapott.

Felkészülési mérkőzés, eredmény:

Onisillos Sotira - Diósgyőri VTK 0-2 (0-0)
Frenaros, Community Stadium 12 néző. Játékvezető: Marios Christoforou (Manolis Tigris, Demetris Christoforou)
Onisillos: Da Silva - Nikolaoy, Kastanos, Nairoianes, Tsoylioys, Kalle, Haralampoys, Mousa, Luizinho, De Artur, Pitsillides. Vezetőedző: Ioannis Pontikos.
DVTK 1. félidő: Danilović - Shestakov, Polgár, Tamás M., Memolla - Márkvárt, Egerszegi - Hasani, Rui Pedro, Kiss T. - Tabaković. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
DVTK 2. félidő: Danilović - Farkas M., Szűcs K., Orosz M., Orosz D.  - Vági, Iszlai - Zsiga, Tóth B., Cortés - Ivanovski.Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Da Silva helyett Koutsoy, Nikolaoy helyett Koroma és Luizinho helyett Bakoura a 46., Kalle helyett Matsioykkos a 62., Pitsillides helyett Karaolidne a 67., Haralampoys helyett Pantale a 76. percben
Sárga lap: Iszlai az 57. percben.
Gólszerző: Ivanovski (0-1) a 49., Ivanovski (0-2) a 80. percben.

Kulcspillanatok:

49. perc: Farkas M. adott jobbról középre az alapvonalról, középen Mirko Ivanovski egyből a kapu bal oldalába pattogtatta a labdát, 0-1

80. perc: Cortés húzta meg a bal oldalon, leviharzott egészen az alapvonalig, ahonnan laposan középre tette a labdát, amit Mirko Ivanovski ziccerben a kapu bal oldalába lőtt, 0-2.

A gólok ITT tekinthetők meg.

Edzői értékelés:

Feczkó Tamás: Nagyon fontos, hogy azok a csapatrészek, ahová új emberek érkeztek, mérkőzésen is össze tudjanak hangolódni. Az első félidőben nagyon pontatlanok voltunk a támadó harmadban, amikor a védelem mögé kerültünk. Legalább 4-5 lehetőségből nagyobb helyzetet is ki lehetett volna alakítani, vagy akár gólt szerezni. Annak viszont nagyon örülök, hogy a második félidőben a fiataljaink megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, és olyan teljesítményt nyújtottak, ami elgondolkoztat a jövővel kapcsolatban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!