Ugrás a tartalomra

Jelmezversennyel készül a farsangra a MIDÖK

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. február 17. csütörtök 12:00
Az idei év első nyilvános saját szervezésű programjára készül a Miskolc Városi Diákönkormányzat. Február 25-én, a Hősök terére várják azokat a farsangi hangulatú diákokat, akik szívesen jelmezbe öltöznének.

Mint írtuk, idén sem pihen a MIDÖK, számos programot terveztek be erre a félévre. Hudák Lilla diákpolgármester elmondta, szerettek volna lehetőséget adni az alkotó kedvű diáktársaknak: álljanak elő jelmezötletekkel, esetleg csillantsák meg kézügyességüket és készítsenek maguk valami különlegeset.

Hudák Lilla; MiNap-archív; Fotó: Beregi László

Az elnökség úgy gondolta, hogy szívesen megjutalmaznák az erőfeszítést, illetve az is szempont volt, hogy akinek nincsen lehetősége farsangi élményeket szerezni – például, mert az iskolája nem rendez semmi ilyesmit –, annak is jusson egy szelet maszkabál.

Ezen a ponton gyorsan hozzátette a diákpolgármester, hogy júniusban szeretnének tető alá hozni egy diákbált, ezért most nem is gondolkodtak abban, hogy álarcos bálra invitálják a diáktársakat.

A tavalyi év egyik nagy durranása volta Jégkoridisco; MiNap-archív; Fotók: Juhász Ákos

Ilyen előzmények után döntöttek úgy, hogy február 25-én, 17 órától a Hősök terére várnak bárkit, aki tanulói jogviszonnyal rendelkezik valamelyik miskolci oktatási intézményben. A jelentkezők három kategóriában indulhatnak: beöltözhetnek csoportosan, egyénileg, vagy nevezhetnek DIY, azaz saját készítésű jelmezzel. A háromtagú zsűrit Fandl Ferenc, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze, Vályi Zsolt rádiós műsorvezető és Varga Boglárka, a MIDÖK egyik alelnöke alkotják.

Jelentkezni a miskolcdok2021@gmail.com e-mail címen, vagy a Miskolci Városi Diákönkormányzat Facebook/Instagram-oldalán keresztül küldött üzenetben lehet, február 20-ig: névvel, korral, oktatási intézménnyel és a választott kategória megjelölésével.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!