Ugrás a tartalomra

Jobban bírta a Miskolc - győzelem a Kemény Dénesben

minap,hu
Utoljára módosítva
2019. március 16. szombat 23:11
Az ünnepi hosszú hétvégén szombatra is jutott két rangadó. A Miskolc a BVSC-t, a Debrecen pedig a Honvédot látta vendégül az E.ON Férfibajnokság középszakaszának negyedik körében.

Szűcs Levente a harmadik fordulóban megrendezett BVSC-Szolnok találkozó utolsó percében piros lapos büntetést kapott, ezért a zuglóiak kénytelenek voltak nélkülözni vezetőedzőjüket.

Beregi László képgalériája I.

Az eltiltását töltő szakvezető helyett ezúttal Kemény Kristóf vezette csatába a kék-sárgákat. A vasutasok jól tartották magukat, az első negyed 2-2-es döntetlennel ért véget, míg félidőben már három gólt volt a házigazdák előnye (7-4). A fővárosiak azonban nem adták fel, a négy találatig meg sem álló Pásztor Mátyás vezérletével visszakapaszkodott, sőt, Kovács Péter akciógóljával fordított is a BVSC. De nem örülhettek sokáig a vendégek, hiszen Sasa Misics centergóljával húsz másodperccel a harmadik játékrész vége előtt egalizált a Miskolc. A mindent eldöntő negyedik negyedre elfáradni látszott zuglói együttes, melyet ki is használt Sike József együttese - Alexander Bowen duplájával 10-8-ra győzött a házigazda.

Beregi László képgalériája II.

E.ON Férfibajnokság, Középszakasz
Felsőház (1-8. helyért), 4. forduló

PannErgy-Miskolc-BVSC-Zugló 10-8 (2-2, 5-2, 1-4, 2-0)
Gólszerzők:
Bowen 3, Stojanovics 3, Misics 2, Lőrincz, Vadovics, ill. Pásztor 4, Kovács P., Szabó B., Czigány, Sugár

További hírek

Olvasnivaló