Ugrás a tartalomra

Kábeldobokat szereltek össze, hogy pénzt gyűjtsenek

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 26. szombat 13:25
Az Első Miskolci Lions Club Hungary tagjai, jótékonysági kábeldobszerelési munkán vettek részt a Fux Zrt. telephelyén, szombaton. A jószolgálati szervezet képviselői a Fux munkatársainak segítségével, dobokat szereltek össze a kábelgyártás termeléséhez. Az ebből befolyó összeget a gazdasági társaság átutalja az Első Miskolci Lions Club számlájára, mely összeget az egyesület jótékonysági célok megvalósításához használhat fel.
Juhász Ákos képgalériája!

Az Első Miskolci Lions Club elsősorban a vakok és látássérültek megsegítésére és életkörülményeik javítására, valamint programok szervezésére alakult meg. Szombaton pedig a clubnak gyűjtöttek forrást, a Fux Zrt. jóvoltából: kábeldobszerelésen vettek részt. – Az általunk összeszerelt kábeldobok értéke a clubot fogja támogatni – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Rode László, az Első Miskolci Lion Club soros elnöke.

A club és a Fux közötti kapcsolat régre nyúlik vissza, hiszen Barkóczi István az Első Miskolci Lions Cluba egyik alapító tagja. – Én magam is tagja vagyok a clubnak – mondta Barkóczy Péter, a Fux Zrt. Innovációs és fejlesztési igazgatójá. Mint fogalmazott, ezt a programot a club életének felpezsdítésének céljából találták ki. Ezeken a dobokon szigetelt vezetékeket szállít a cég, többnyire áramszolgáltatóknak – tette hozzá, kiemelve a munka fontosságát.

Az ebből befolyó összeget a gazdasági társaság átutalja az Első Miskolci Lions Club számlájára, mely összeget az egyesület jótékonysági célok megvalósításához használhat fel.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!