Ugrás a tartalomra

Ki-ki meccs jön

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. május 20. péntek 12:05
Egy Steelers-Cowbells meccsen mindig történik valami fordulat, valami váratlan, így a két, jó formában lévő amerikaifutball-csapat izgalmas küzdelmére számíthatnak a kilátogató szurkolók szombat délután.
A Győr Sharkst egy végletekig kiélezett, hosszabbítással zárult mérkőzésen gyűrték le az Acélosok. | Horváth Csongor képgalériája

Az egyetemi pálya most más sportrendezvénynek ad otthont, így az Acélosok a Szentpéteri kapui Honvéd Papp József pályán végezhetik majd el a hétvége első napján 2 órakor a kickoff-ot. Aggod Péter szakosztályvezető érdeklődésünkre elmondta, a fiúknak azért szoknia kell még az új pályát, aminek minősége hagy némi kívánnivalót maga után. "Csak a sérüléseket kerüljük el...", sóhajt egy nagyot, de megjegyzi, már azért is köszönettel tartoznak, hogy második éve az Atlétikai Centrumban játszhatják a meccseiket, és talán a jövőre nézve is alakulnak a dolgok, egy végleges otthonra találhatnak.

- Jó hangulatban teltek az első mérkőzésünket követő hetek, igyekeztünk maximálisan felkészülni az előttünk álló feladatra. Ahogy eddig, úgy most is együtt edzettünk a Renegades-es fiúkkal, jelen állás szerint teljes kerettel tudunk kiállni a fővárosiak ellen - mondja.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, hiszen ahogy a szakosztályvezető is rámutatott, a két gárda valahogy mindig jó derbit szokott játszani egymással.

- Valami váratlan fordulat mindig történik, ráadásul most nagyjából hasonló játékerőt képviselő csapat csap össze. Mi jó formában vagyunk, győztes meccsből jövünk, ahogy a Cowbells is, hiszen talán némi meglepetésre legutóbb megverték a másik fővárosi gárdát, a Wolvest - sorolja Aggod Péter, hozzátéve, emeli a tétet, hogy aki itt nyer, az már gyakorlatilag a rájátszásban érezheti magát.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!