Ugrás a tartalomra

Kiemelten megbízható vállalkozás a FUX Zrt.

Kujan István
Utoljára módosítva
2020. június 21. vasárnap 09:33
A közel 15 milliárd forintos éves forgalmú cégnél az innováció és a megbízhatóság alapérték – és ezt számos díj és tanúsítvány is igazolja a partnerek, beszállítók, megrendelők felé.
Fotó: Mocsári László

Legutóbb a BCP Magyarország Kft. minősítette Kiemelten megbízható vállalkozásnak a miskolci vállalkozást. - Kreatív, innovatív cég vagyunk. Most pedig egy független intézettől kaptunk egy ilyen tanúsítványt, ami olyan magasságokba emeli a FUX-ot az üzleti életben, ami garantálja a további fejlődést – fogalmazott Barkóczi István tulajdonos-vezérigazgató.

A BCP Magyarország Kft. saját, egyedi algoritmusok alapján elemzi és válogatja le a cégeket, majd ezt követően kétféle minősítés – Kiemelten megbízható és Megbízható vállalkozások – szerint sorolja be őket. Kifejlesztettek egy speciális algoritmust, ami több mint egymillió magyar vállalkozás céginformációs adataiból válogatja ki és kategorizálja a vállalkozásokat megbízhatóságuk alapján.

Hozzátette, különösen a banki és a beszállítói oldalnál fontos a megbízhatóság. Egy ilyen elismeréssel könnyebben kötnek szerződést a vállalkozásokkal. – A gyártásnál felhasznált alapanyagainkat 100 százalékban külföldről importáljuk, termékeink több mint 80 százaléka exportra megy. Kapcsolataink szerteágazóak: a bankoktól kezdve a fuvarozókig, beszállítókig terjed, és akkor még nem beszéltünk arról a közel száz kisvállalkozásról, amik számára megrendelőként fontosak vagyunk. Minden ilyen kapcsolatnál rendkívül fontos a megbízhatóság. Erről és innovatív ötleteinkről vagyunk ismertek Európa-szerte. Itthon és nemzetközi szinten elnyert díjaink is erről tanúskodnak.

A cégnél a jövőt a szigetelt földkábelek gyártásában látják. Ma már olyan előírásoknak és minősítéseknek is megfelelnek, hogy Európában bárhová szállíthatnak termékeikből. Aktívan keresik is a piacokat. Európában egyedülállóak ugyanakkor a szabadvezetékeik. Ezekhez Amerikából rendelnek szénszálat, ezzel váltják ki a jóval nehezebb acélt.

– A szénszálnak egyharmaddal kisebb a fajsúlya, így például a tartóoszlopok távolsága is közel a duplájára is növelhető, amivel költségeket lehet csökkenteni. Budapest mellett már kiépítettünk egy szakaszt, de nemrégiben kaptunk egy komoly spanyol megrendelést. Egyetlen vetélytársunk van a piacon, egy belga cég. A spanyol mellett nagy az érdeklődés a kelet-középeurópai térségből is a szénszálas szabadvezetékeink iránt.

– A megbízhatóságunk abban is mérhető, hogy mindig korrekt módon fizetünk, időre szállítunk. Ezek alapelvek nálunk, ahogy a pontosság és a fegyelem is. A munkatársaink kötődnek hozzánk, csapatként keményen megdolgozunk a sikereinkért. A Kiemelten megbízható vállalkozás tanúsítvány egy szintlépést jelent, főleg a piaci kapcsolataink terén – hangsúlyozta a FUX Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!