Ugrás a tartalomra

Kinyitott a Kemény Dénes uszoda is

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 03. hétfő 14:19
Hétfőn kinyitott a Kemény Dénes uszoda.

Tájékoztatásuk szerint a létesítményt kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek, valamint a versenyszerűen sportoló, 18. életévüket be nem töltött, igazolt versenyzők és edzőik vehetik igénybe.

Sorra nyitnak ki a városi intézmények a múlt heti bejelentések után. Mint lapunk is megírta, több változást is bejelentettek: szombattól a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosult, este 11 óráig lehetnek nyitva a boltok és a vendéglátóhelyek. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára pedig megnyíltak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják.

A miskolci strandok nyitásáról is kaptunk már információkat: jelenleg a hatósági előírásoknak megfelelő feladatokat végzik el, és előkészítik a fürdőket az ütemezett, fokozatos nyitásra a Miskolci Fürdők Kft. kezelésében lévő egységekben. A tervek szerint a Selyemréti Strandfürdő és a Miskolctapolcai Strandfürdő újranyitása az elmúlt évhez hasonlóan május végén, a veszélyhelyzet elhárítása miatt jelenleg is zajló beruházás miatt a Barlangfürdő, és az újonnan épült, átadás előtt álló tapolcai Ellipsum Élményfürdő nyitása pedig június második felében várható.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!