Ugrás a tartalomra

Klipforgatással, cimborázással búcsúzik a Grizzlytől a Z!ENEMi

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. július 14. csütörtök 11:36
Ingyenes koncertet hirdetett meg a miskolci Rage Against the Machine a Grizzly Music Pubba szombat estére. A cél leforgatni a banda következő videóklipjét, közben pedig a haverokkal, rajongókkal közösen bulizva elbúcsúzni a költöző kultikus kocsma jelenlegi helyétől.

A Z!ENEMi hamarosan egy háromszámos új EP-vel jelentkezik. Szvoboda László, a banda gitárosa elmondta, hogy mindhárom számhoz terveznek klipet megjelentetni és már forgatják is hozzájuk az anyagokat.

Fotók: Z!ENEMi-Facebook

Ez történik július 16-án is a Grizzlyben. Délutántól kezdve rögzít a kamera, és megörökítik a készülődést, a rajongókkal-barátokkal összeborulás pillanatait is.

„Részint azért választottuk a Grizzlyt, mert az egyik dal azzal kezdődik, hogy nézzük a meccset. Emellett a jelenlegi helyén hamarosan megszűnik a kocsma, mi pedig szerettünk volna magunk módján, méltóképpen búcsúzni attól, ahol annyi szép órát töltöttünk el” – fejtette ki Szvoboda László.

A koncert várhatóan 21 órakor kezdődik a vendéglátóegység teraszán, de a csapat a fentebb leírtak szerint már korábban ott lesz, úgyhogy várják a barátokat, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk egy koccintásra.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!