Ugrás a tartalomra

Konferenciával és fotókiállítással is megidézik a magyar Woodstockot

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 15:37
A rendszerváltás előtti könnyűzenei fesztiválokról szóló konferenciát tartanak Volt egyszer sok fesztivál címmel június 9-én, pénteken a polgármesteri hivatal közgyűlési termében.

A Diósgyőri Rockfesztivál 50 éves jubileuma alkalmából megvalósuló rendezvényt délelőtt 10-kor Varga Andrea, Miskolc alpolgármestere, Cselőtei László, az NKA Hangfoglaló Program Kollégium vezetője, valamint Bajnai Zsolt, a konferencia szervezője nyitja meg. A Beatkorszak és a Miskolci Kulturális Központ közös rendezvényén egyebek mellett szó lesz a Kádár-kor kultúrpolitikájáról, felidézik a miskolci könnyűzenei élet utóbbi 60 évtizedét, és kulisszatitkok is kiderülnek a „magyar Woodstock” szervezéséről.

konferencia
A képre kattintva nagyobb méretben is megnyílik a plakát

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@beatkorszak.hu e-mailcímen lehet. Az eseményt a Volt egyszer egy beatkorszak Facebook oldalán élőben közvetítik.

A konferencia szünetében, 13 órakor „Minden az enyém” címmel a rendszerváltás előtti fesztiválokon készült képekből összeállított fotókiállítás nyílik meg a hivatal aulájában.

További hírek

Olvasnivaló