Ugrás a tartalomra

A következő héten is osztják a LED- égőket Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 01. csütörtök 15:42
Az előttünk álló héten Martinkertvárosban és Diósgyőben osztják majd ki az energiatakarékos fényforrásokat azoknak, akik október elejéig igényelték.  
LED-es izzók osztása az Avason. Fotó: Horváth Csongor

A Gondoskodó Miskolc program keretében meghirdetett LED-cserében a következő héten is folytatódik az égők kiosztása - írja csütörtöki közleményében a miskolci polgármesteri hivatal. 

Akik regisztráltak, ingyenesen jutnak az energiatakarékos fényforrásokhoz, amelyekkel egy család éves szinten akár 50 ezer forintot is spórolhat az áramszámlán.

Ahogyan az ismert, a programot az energiaárak drasztikus emelkedése miatt hirdette meg az önkormányzat a CYEB nevű cég együttműködésével, hogy ezzel is segítse a miskolciakat. Október elejéig jelentkezhettek rá a városlakók, akik közül több mint 6 ezren éltek a lehetőséggel.

Akik regisztráltak, az általuk megadott e-mail címen is értesítést kapnak a pontos részletekről.

Fontos információ, hogy az átvétel zökkenőmentes lebonyolításához a következő dokumentumokat kell magukkal vinni az érintetteknek: személyi igazolvány; lakcímkártya; egy, a regisztrációkor megadott felhasználási helyre szóló áramszámla.

A hivatal közleménye felhívja a figyelmet arra, hogy ha valaki más nevében venné át az égőket, annak szüksége lesz egy két tanú aláírásával hitelesített meghatalmazásra is. Ilyen dokumentumot az átvételi helyszíneken is be lehet szerezni. Fontos, hogy ha valaki más nevében jár el, annak is vinnie kell magával a személyi okmányát és a felhasználó, vagyis a megbízó egyik áramszámláját.

Az átvétel során kérnek mindenkit, hogy a fényforrások átvételi elismervényén szereplő darabszámot a helyszínen ellenőrizze, mert utólagos reklamációra nem lesz módjuk.

A LED-osztás helyszínei a jövő héten: 

Martinkertváros
Miskolc, Kisfaludy utca 39-43. szám alatt a kihelyezett ügyfélszolgálati iroda
Dec. 5-én 8.00-16.00 óra között
Dec. 6-án 8.00-18.00 óra között

Diósgyőr
Miskolc, Árpád u. 4. Ady Endre Művelődési Ház
Dec. 7-én 8.00-18.00 óra között
Dec. 8-án 8.00-16.00 óra között
Dec. 9-én 8.00-12.00 óra között

Azt írják még: aki valamilyen okból nem tudja átvenni a LED égőket, annak sem kell aggódnia, mert egy később meghirdetett időpontban még hozzájuthat a Polgármesteri Hivatal Miskolc, Városház tér 8. szám alatti ügyfélszolgálatán.
 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!