Ugrás a tartalomra

Lehet még adományozni

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 09:11
Osváth Tibor és barátai ismét adományokat várnak. A Miskolci Nemzeti Színház művésze játékokra, könyvekre valót gyűjt karácsonyra. A bohócdoktorként is dolgozó színész magánemberként harmadik éve csal mosolyt a gyerekek arcára. A Miskolci Nemzeti Színház művészei létrehoztak egy Facebook csoportot "Segítsünk közösen egy mosolyért” címmel. A legnagyobb közösségi oldalon eddig több mint egymillió forint gyűlt össze.
Fotó: Juhász Ákos

Osváth Tiborban 2017-ben ötlött fel az a gondolat, hogy ha a Facebook ismerőseitől kérne száz forintot, akkor abból egy nagyon szép összeg jönne össze. - Ekkor jött létre maga a csoport barátaim kollégáim biztatására. A gyerekek mosolya megfizethetetlen. 

Az idei gyűjtést októberben kezdték el. Azóta 1 millió 137 ezer forint gyűlt össze.

- Százkilencvenhat embertől érkezett ez az összeg. A csoportban nagyon sokan vagyunk, több mint ezerkétszázan. Még mindig várjuk azoknak a lelkes adományozóknak az adományait, akik a csoport tagjai, és lehet még csatlakozni a csoportunkhoz - mondta a színész.

A Velkey László Gyermekegészségügyi Központon kívül tavaly a nagybarcai csecsemőotthon kapott az adományból. Idén a GYEK mellett a boldogkőváraljai szociális otthon is kap a támogatásból.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!