Ugrás a tartalomra

A lézerkezelés megoldás a fájdalmakra

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 03. péntek 09:58
Gyógyszeres kezelések helyett van megoldás a kockázatmentes és gyors fájdalomkezelésre Miskolcon, akár a következő munkanapon.(Támogatott tartalom.)

A miskolci Erchonia Lézerklinikán alkalmazott lézerfény sejtregenerációs hatásán keresztül számos problémára kínál gyógyulást. Különböző panaszokra különböző lézereszközöket alkalmaznak, így fájdalomkezelésre, sérülésekből való felépülés segítésére, alakformálásra és körömgomba kezelésre más-más lézereszközöket használnak.

Megoldás számos egészségügyi problémára 

A két éve működő lézerklinika sokaknak segített már visszanyerni korábbi életminőségét. Többségében az alábbi kezelésekre jelentkeznek:
- Fájdalomkezelés
- Sérülés rehabilitáció
- Gyulladáscsökkentés
- Keringésjavítás
- Mozgásszerv kezelés
- Körömgomba kezelés
- Narancsbőr kezelés
- Lumbago kezelés
A tünetek teljes listát megtalálja a lézerklinika weboldalán.

A fájdalomkezelésre jelentkező páciensek kockázatmentesen, gyorsan, mellékhatások nélkül nyerhetik vissza korábbi mozgékonyságuk és megszokott életminőségüket. A kezelések alkalmasak különböző akkut mozgásszervi fájdalmak, gyulladások, műtéti beavatkozások utáni fájdalmak csökkentésére, illetve sérülések utáni rehabilitációra is. Az FX 635 kezeléseket kifejezetten ajánlják sportolóknak is. Az intenzív fizikai megterhelésnek kitett szervezetet a lézeres kezelések hatékonyan segítik a gyorsabb regenerálódás és ezzel együtt a jobb teljesítmény eléréséhez. 

A Lunula lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a körömgomba tüneteitől, visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését. A kezelés nem igényel semmilyen kiegészítő gyógyszeres terápiát és az elterjedt lézeres körömgomba kezelésektől eltérően semmilyen hőhatással vagy fájdalomérzettel nem jár. 

A Verjú alakformáló kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések és az életmódbeli ajánlások megtartása segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható, illetve csökkenthető az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége. 

:

Időpont foglalás telefonon vagy weboldalon 
A lágylézeres kezelések szakorvosi közreműködéssel, kellemes környezetben zajlanak. A kezelések elkezdését minden esetben előzetes konzultáció, állapotfelmérés előzi meg. További információkért és időpont foglalásért látogasson el a www.lezerszalon.hu oldalra, vagy érdeklődjön telefonon a +36 70 331 3532 telefonszámon!

Dr. Oláh Csaba | Sziránszki Viktória
Erchonia Lézerklinika
Miskolc, Kont István u. 11.

www.lezerszalon.hu
+36 70 331 3532
info@lezerszalon.hu
facebook.com/lezerszalon

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!