Ugrás a tartalomra

Michael Schumachert titokban kicsempészték a kórházból

nlc.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 18. szerda 09:36
Az autóversenyzőt álnéven vették fel a párizsi klinikára, ahol egy kísérleti stádiumban lévő kezelést kapott.
Forrás: nlc.hu

Múlt hétfőn Michael Schumachert a párizsi Georges Pompidou Klinikára szállították, ahol a világhírű szívsebész, Philippe Menasché őssejtkezeléssel próbált javítani az állapotán. Egy kórházi dolgozó azt is kikotyogta, hogy a hétszeres Forma–1-világbajnok a tudatánál van.

Most kiderült, hogy Schumacher napok óta nincs Párizsban. A  kezelésről beszámoló Le Parisien újságírója elárulta, hogy Schumacher a legnagyobb titokban hagyta el a klinikát, szerdáról csütörtökre virradóra szabályosan kilopták a kórházból, ahová álnéven regisztrálták.

Schumacher állítólag egy olyan kezelést kapott, ami jelenleg erősen kísérleti stádiumban van. Az infúziós őssejtterápiától azt remélik az orvosok, hogy az egész szervezetében szétterjedő őssejtek jótékony hatással lesznek a sérült agyterületeire is.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban, az esésnél a koponyája és az agya sérült meg. Azóta szinte semmit nem lehet tudni az állapotáról, a családja tartja magát a hírzárlathoz.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!