Ugrás a tartalomra

A MIDÖK megszervezi a diákság (régiség)vásárát

Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. március 16. szerda 11:56
A miskolci diákönkormányzat március 27-én, 14 és 17 óra között várja azokat a lelkes diáktársakat az Erzsébet térre, akik vagy szívesen kiállítanák kézműves portékáikat, „kacatjaikat”, vagy szívesen keresnének kincseket mások asztalán.

Újabb programmal jelentkezik a Miskolc Városi Diákönkormányzat, hogy felpezsdítse a város diákságának közösségi életét. Hudák Lilla diákpolgármester elmondta, azért szervezik meg március 27-én, 14 és 17 óra között az eseményt, hogy „összerántsuk a miskolci fiataloknak azt a rétegét, akik nyitottak erre” – mint fogalmazott.

Hudák Lilla diákpolgármester; MiNap-archív; Fotó: Beregi László

„Laza kis kirakodóvásárt tervezünk. Kihelyezünk padokat és székeket, szól majd a zene, a diákok pedig járkálhatnak, beszélgethetnek, mint a piacon” – foglalta össze a célokat.

Hogy miket lehet majd kiállítani? Élelmiszereket például nem, de olyan tárgyakat „amiket otthon megtalálsz, de már nem használsz, mondjuk már nem hordott, de még jó ruhákat, esetleg kézműves termékeket” lehet majd megtalálni a kirakodóvásáron – tudtuk meg a diákpolgármestertől.

Korosztálytól függetlenül bárkinek ajánlja Hudák Lilla, hogy nézzen ki ezen a napon az Erzsébet térre, árusnak pedig március 21-ig jelentkezhetnek az érdeklődők a miskolcdok2021@gmail.com e-mail címen, vagy a MIDÖK Facebook/Instagram-oldalán keresztül üzenetben.

(Címlapkép: Látogatók a 2022 januári régiségvásáron; Illusztráció; MiNap-archív; Fotó: Horváth Csongor)

További hírek

Olvasnivaló